27 / 04 / 2024

tav ıtb berlin fuarı 2014

tav ıtb berlin fuarı 2014

TAV Havalimanları bu yıl 48. kez düzenlenen ve uluslararası turizm-seyahat endüstrisinin prestijli organizasyonlarından ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda, işlettiği tüm havalimanları ve hizmet şirketlerini temsil ediyor...

Dedeman ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olan ve Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı, 186 ülkeden 10 bin 96 firmanın katılımıyla 4-8 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşti.

Alanyalı turizmciler ITB Berlin Turizm Fuarı'na katıldı!

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya'nın ağırladığı turist sayısını artırmak hedefiyle başlattığı çalışmalar kapsamında 2015 ITB Berlin Turizm Fuarı'nda yer aldı.

TAV Berlin'de turizm ve seyahat fuarına katıldı!

TAV Havalimanları, İzmir, Gazipaşa-Alanya ve Milas-Bodrum havalimanlarını, dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı olan Uluslararası Turizm Borsası’nda (ITB Berlin) tanıtıyor..

2015 ITB Berlin 4 Mart'ta başlıyor!

Dünyanın en büyük turizm fuarı olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası (ITB Berlin-2015), bu yıl 4- 8 Mart tarihleri arasında 189 ülkenin turizm sektörü temsilcilerini ağırlayacak.

Karşıyaka, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda tanıtılacak!

Karşıyaka'yı turizmde dünya vitrinine taşımak için çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, İZKA'nın destekleriyle, ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılacak. Fuarda Karşıyaka'nın tarihi ve turistik değerleri tanıtılacak.

TAV, ITB Berlin Fuarı’na katıldı!

TAV Havalimanları bu yıl 48. kez düzenlenen ve uluslararası turizm-seyahat endüstrisinin prestijli organizasyonlarından ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda, işlettiği tüm havalimanları ve hizmet şirketlerini temsil ediyor...

Berlin'de Kent Sarayı yeniden inşa ediliyor!

Berlin'de 1950'lerde yıkılan Kent Sarayı uzun yıllar sonra yeniden inşa edilecek...

TAV 1751 havalimanı yöneticisini İstanbul'a getirdi!

Havalimanı işletmecilerinin küresel çatı örgütü ACI World ve Avrupa kolu ACI Europe, TAV Havalimanları tarafından İstanbul'a getirildi...

Tavşanlı Moymul Hamamı restore edilecek!

Tavşanlı Moymul Mahallesi 'nde bulunan tarihi hamam restore edilecek...

Tav Havalimanı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Tav Havalimanı Holding A.Ş. olağan genel kurul toplantı tutanağı ve kar dağıtım tablosunu yayınladı...

Kocaeli Tavşancıl’a atıksu arıtma tesisi yapıldı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesine bağlı Tavşancıl bölgesinin atıksularını arıtmak için modüler atıksu arıtma tesisi inşa etti....

Windowist Tower’dan TAV Passport’lulara özel imkanlar!

İş dünyasının profesyonel çözüm ortağı Windowist Tower, sunduğu ayrıcalıklı hizmetlere bir yenisini daha ekliyor ve TAV Passport üyelerine benzersiz avantajlar sağlıyor.

TAV İnşaat King Khaled Havalimanı Terminali'ni yapacak!

Riyad'da inşa edilecek King Khaled Havalimanı Terminali, TAV İnşaat tarafından 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek...

tav ıtb berlin fuarı 2014 Haberi

tav ıtb berlin fuarı 2014


TAV Havalimanları bu yıl 48. kez düzenlenen ve uluslararası turizm-seyahat endüstrisinin prestijli organizasyonlarından ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nda, işlettiği tüm havalimanları ve hizmet şirketlerini temsil ettiği standı ile yerini aldı. 


TAV'dan yapılana açıklamaya göre, Berlin'de bugün başlayana ve 9 Mart'a kadar devam edecek fuarın ilk gününde TAV standı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.


Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, fuar ziyareti sırasında TAV standını ziyaret etti ve şirketin yedi ülkede faaliyet gösterdiği 13 havalimanında gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Turizm profesyonellerini bir araya getirerek sektöre yön vermeyi hedefleyen ITB Berlin-Uluslararası Turizm Borsası Fuarı’nı dört gün boyunca 170 binden fazla insanın ziyaret etmesi bekleniyor. 180’den fazla ülkeden yaklaşık 10 bin şirketin temsil edildiği fuarda TAV Havalimanları, Hall 3'te 55 metrekarelik standıyla yer...