04 / 05 / 2024

tav karının ne kadarını dağıtacak

tav karının ne kadarını dağıtacak

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Atatürk Havalimanı 51 milyon yolcuyu geçti, Avrupa’nın en büyük beşinci havalimanı haline geldiğini belirterek, "İzmir iç hatlar terminalini mart ayı içinde hizmete almayı planlıyoruz." dedi...

Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? Dolar ve euro yatırımcıları hemen baksın! 1 Şubat 2024 döviz kurları

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında eriyişi devam ediyor. Amerika Merkez Bankası faiz kararı sonra hareketlenen döviz kurları bugün güne nasıl başladı? Dolar ve euro bugün ne kadar, kaç TL? 1 Şubat 2024 döviz kurları.

Kiracılar dikkat! Eve hasar veren kiracı hasar masrafını ne zaman ödemek zorunda?

Bir kiracının konuta zarar vermesi halinde hasar masrafını ne zaman ödeyeceği merak ediliyor. Kiracı hasar masrafını hemen karşılamak zorunda mı? Ne zaman ödemek zorunda? İşte detaylar...

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Döviz kurları seçimlerin ardından değer kaybeden Türk Lirası karşısında yükselmeye devam ediyor. Dolar güne 26,06 TL'den başlarken euro/TL bugün ne kadar?  5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı.

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Kur Korumalı Mevduat'ta faiz yüzde 25'e çıkarıldı! Doların önüne kimse geçemedi

Merkez Bankası'nın arka kapı satışları, Suudi Arabistan'dan gelen milyarlarca dolar, Kur Korumalı Mevduat'ta sınırların kaldırılması doların önüne geçemedi. Alınan hiç bir önlem doların yükselişine engel olamadı.

Kontratı olmayan kiracı çıkarılabilir mi? Kontratsız kiracının ne hakki var?

Kontrat konusu hem kiracı hem de ev sahipleri için önem arz etmektedir. “Peki Kontratı olmayan kiracı çıkarılabilir mi? Kontratsız kiracının ne hakki var?” İşte bu soruların yanıtı!

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının yarın ne kadar olacağı resmen açıklandı... Bu rakamı gören herkesin ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen siz de bakın...

Euro bugün ne kadar? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? İşte euroda son durum!

Euro kuru TL karşısındaki yükselişine devam ederken, dolar yatay seyrini koruyor. Euro bugüne 19.61 liradan başlarken, Dolar ise 18.63 liradan başladı. Peki euro bugün ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 euro kaç TL? işte euroda son durum!

Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu! Elinde dolar olanların ağzı 1 karış açık kaldı! Bakmayan bin pişman olacak

Yatırımcıların altından sonra en çok dolara yatırım yapmayı tercih ediyor. Dolara yatırım yapan yatırımcılar, doların ne kadar olacağını merak ederken rakam açıklaması geldi. Doların yarın ne kadar olacağı belli oldu. 

Ne altın, ne dolar, elinde euro olan köşeyi döndü! Öyle bir yükseldi ki.. Görenlerin ağzı 1 karış açık kaldı

Euro, ABD enflasyonun gerilemesi ile yükselişe geçerken, Temmuz ayı seviyelerine ulaştı. Ne altın ne dolar, elinde euro olan köşeyi döndü! Euro öyle bir yükseldi ki, görenlerin ağzı 1 karış açık kaldı. Son dakika euro kuru...

Euroda son dakika fırtınası! Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 28 Ağustos 2022

Milyonlarca yatırımcı euro kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Euro/dolar paritesi bu hafta içi 1'in altına düşerek dolar karşısında değer kaybetti. Peki euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? İşte 27 Ağustos 2022 euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro kurunda son dakika 27 Ağustos 2022

Milyonlarca yatırımcı euro kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Euro/dolar paritesi bu hafta içi 1'in altına düşerek dolar karşısında değer kaybetti. Peki euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar oldu? İşte 27 Ağustos 2022 euro kurunda son dakika gelişmeleri...

tav karının ne kadarını dağıtacak Haberi

tav karının ne kadarını dağıtacak


TAV Havalimanları açıklamasına göre, şirket 2013 yılında net karını önceki yıla göre yüzde 3 artırarak 133 milyon avroya yükseltti.


Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 1997 yılında kuruluşlarından bu yana attıkları güçlü temellerin, bugünlerde meyvelerini topladıklarını belirtti.


Bu temellerin üzerine inşa ettikleri bilgi sermayesinin, kendilerini güvenle ileriye taşırken her yıl hız kesmeden yepyeni başarılara imza attıklarını ifade eden Şener, şunları kaydetti:


"Finansal olarak, 2013 yılı için ortaklarımıza ve paydaşlarımıza bildirdiğimiz tüm hedeflere ulaştık. TFRS 11 ve TFRS Yorum 12 için düzeltilmiş olarak açıkladığımız yolcu, ciro, FAVÖK ve yatırım harcaması tutarlarımızın tümü verdiğimiz hedeflere uygun olarak gerçekleşti. TFRS Yorum 12 için düzeltilmiş rakamlarla baktığımızda, ciroda yüzde 7 büyüme yakalayarak 904 milyon avroya, FAVÖK’te yüzde 16 büyüyerek 381 milyon...