03 / 05 / 2024

TAV projeleri

TAV projeleri

TAV, Umman'ın başkenti Maskat'ta yeni açılan 20 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binasının yiyecek-içecek hizmetleri ile özel yolcu salonu işletmeciliğini üstlendi. 

TAV dünyanın en büyük şirketi oldu!

TAV İnşaat, 1 milyar 245 milyon Dolar ciroyla alanında dünyanın en büyük şirketi oldu. TAV İnşaat’ın bugüne kadar üstlendiği projelerin toplam sözleşme bedeli 16,2 milyar Doları aştı.

TAV, kârını yüzde 52 artırdı!

TAV, kârını yüzde 52 artırdı. Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener yılın 3. çeyreğinin TAV açısından verimli geçtiğini söyledi.

TAV, 14 Yılda 14 havalimanına ulaştı!

HAVALİMANI işletmeciliği alanında dünyanın önde gelen firmalarından TAV Havalimanları’nın tarihi, 1997’de İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ihalesiyle başladı. TAV, 14 Yılda 14 havalimanına ulaştı.

TAV'dan Sabiha Gökçen açıklaması!

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ihaleyi almalarına karşın Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ve TAV CEo’su Sani Şener’e sert sözler söylemişti. Havada buz gibi bir gerilim vardı.

TAV, Sabiha Gökçen'e ortak oluyor!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Şener: "Yeni havalimanının faaliyete başlamasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağı düşünüldüğünde, Sabiha Gökçen'e ortak olmak TAV için önemli bir stratejik adım anlamına geliyor" dedi.

TAV Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortak oldu!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'na ortak oldu....

TAV, 6 aylık kârını yüzde 60 yükseltti!

TAV Havalimanları’nın faaliyet gösterdiği hava limanlarındaki toplam yolcu sayısı temmuz ayında yüzde 8 artarak 8.48 milyon oldu. TAV, 6 aylık kârını yüzde 60 yükseltti.

TAV Bodrum Havaalanı için imtiyaz sözleşmesi imzaladı!

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TAV Milas Bodrum Havalimanı Mevcut Dış Hatlar Terminali için imtiyaz sözleşmesi imzaladı.

Hindistan basını TAV'ın Sabiha Gökçen'deki GMR hisselerini satın aldığını yazdı!

Hindistan basını TAV' ın Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki GMR hisselerini satın aldığını iddia etti. Yüzde 40' lık hisse için TAV' ın 300 milyon dolar ödediği belirtildi...

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Gebze Tavşanlı Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşımı kolaylaştıracak projeleri uygulamaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı bu kapsamda Gebze Tavşanlı köprüsünü tamamladı.

Kocaeli Tavşancıl’daki tarihi yapı restore edilecek!

Kocaeli'de tarihi binalar restorasyon projeleri kapsamında yenilenerek, kullanılabilir hale getiriliyor. Bu kapsamda Dilovası Tavşancıl Mahallesi’nde bulunan bir tarihi yapının daha restore edilmesi için çalışma başlatılıyor.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Mustafa Güler, Kütahya Tavşanlı'daki projeleri anlattı!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2016 yılı bütçelerinin 70 milyon TL olduğunu söyleyerek, “Belediyemiz, gelir gider dengesi bakımından Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasındaki yerini almıştır” dedi.

OPET ve TAV'ın desteğiyle Atatürk Havalimanı'nda Bachata dansçılarından Guinness denemesi!

OPET'in sponsorluğu ve TAV Havalimanları'nın desteğiyle, 300'den fazla çift Guinness rekorlar kitabına girebilmek için İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Bachata dansı yapacak

Hamdi Akın: TAV'ı yabancıyla büyüteceğiz!

Türkiye'nin ilk özel havaalanı markası "TAV" hisselerine ilginin arttığı, Fransız Vinci'nin "Rekabet ediyoruz" açıklamasıyla tescillendi

Akfen Holding: TAV'ın satışında değerlendirme ve teklif alımı devam ediyor!

Akfen Holding TAV Havalimanları Holding ve TAV Yatırım Holding hisseleri ile ilgili süreç hakkında güncelleme bilgisi yayınladı

TAV'a Fransız ve Katarlılar talip oldu!

Akfen Holding ve Tepe İnşaat'ın TAV Havalimanları Holding'teki hisselerinin bir bölümünün satışı için başlattıkları süreçte talipler ortaya çıkmaya başladı

TAV, işletmecilik anlayışıyla Tiflis'in havasını değiştirmiş!

Tiflis ve Batum Havalimanları, TAV'ın işletmecilikteki tecrübesiyle fark yaratmış. Ülkenin en kaliteli insanları da TAV'da çalışıyor.

Tepe ve Akfen, TAV Havalimanları'ndan kısmi çıkış yapacak!

Tepe ve Akfen Grubu, TAV'dan kesinlikle tamamen çıkış yapmayacak, ancak kısmi hisse satışı olabilir

TAV CEO'su Sadri Şener'in Havaş isyanı: Tekelleştiriyorsunuz!

Faaliyeti durdurulan Havaş'ın ana ortağı TAV'ın CEO'su Şener ilk kez konuştu: Özelleştirmeden gelen hakkımız durduruldu. Havalimanı-şehir hattının İstanbul Belediyesi tarafından tekelleştirilmesi yanlış

TAV projeleri Haberi

TAV projeleri

TAV, Maskat Havalimanı'yla birlikte 22 ülkede 82 havalimanı sayısına ulaştı.  BTA ve TAV İşletme Hizmetleri, yeni havalimanında 10 yıllığına hizmet sunmak üzere açılan ihalelerde uluslararası rakiplerini geride bırakarak Umman Havalimanı İşletmeciliği Şirketi'nin (OAMC) tercihi oldu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, "Maskat Havalimanı'nda 4 bin 715 metrekarelik alanda toplam 20 noktada misafirlerimize yiyecek-içecek hizmeti vereceğiz. Umman yurt dışında hizmet verdiğimiz sekizinci ülke, Maskat ise portföyümüzdeki 17'nci havalimanı oldu." diye açıklama yaptı.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan da Maskat Havalimanı'nda özel yolcu salonu işletmeciliğinin yanı sıra otopark ve vale hizmetleri, hızlı geçiş, karşılama ve uğurlama hizmeti sunduklarını belirterek, şunları söyledi; 

"Primeclass markamızla açtığımız 4 bin metrekarelik özel yolcu salonumuzda yılda yaklaşık 250 bin misafirimize hizmet...