28 / 08 / 2024

tavın portföyündeki havalimanları

tavın portföyündeki havalimanları

TAV Havaliman-ları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri’nin markası Primeclass’ın, portföyüne eklediği 20. Havalimanı Maskat oldu. İhaleye katılan yedi firma içinde en iyi teklifi veren TAV, yolcu salonunun 10 yıllık işletme hakkını kazandı.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

2023 yılı için yatırımcılara mesaj var! Portföy ağırlığınız böyle olmalı! İşte detaylar!

Yatırımcıları 2023 yılında ne bekliyor? Yatırımcıların 2023 yılında portföyleri nasıl olmalıdır? İşte bu soruların yanıtı!

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

En ucuz karavan hangisi? LMC Sassino 470K! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

LMC Sassino, genç çiftler ve ailelere özel giriş seviyesi bir karavan modeli. LMC ürün portföyündeki en dar karavanın fiyatları ne kadar? İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Re-Pie Portföy, büyüklüğünü 5 milyar TL'ye çıkaracak!

Re-Pie Portföy Yönetimi, 2020 yılında 464 milyon Türk Lirası olan portföy büyüklüğünü Haziran 2021 itibariyle 3.5 milyar Türk Lirası'na ulaştırdı. Şirketin 12 gayrimenkul, 10 girişim sermayesi yatırım fonu ve bir emeklilik fon bulunuyor. 

TF Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62153 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 300 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

Re-Pie Portföy, portföy büyüklüğünü 4 milyar TL'ye yükseltecek!

Türkiye’nin bankacılık dışı en büyük portföy yönetim şirketi olan Re-Pie Portföy, 2021 yılı içerisinde enerji, gıda ve teknoloji sektörlerinde yapacağı yeni yatırımlarla portföy büyüklüğünü 2.4 milyar TL’den 4 milyar TL seviyesine yükseltmeyi planlıyor. 

TF Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62120 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 600 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik kira sertifikası portföy varlığı oldu!

TF Varlık Kiralama'nın TRDTFVK62112 ISIN kodlu kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 200 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı olarak belirlendi. 

TF Varlık Kiralama'nın portföy varlığı 700 milyon TL oldu!

TF Varlık Kiralama'nın hracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 700 milyon TL tutarlı finansman desteği, portföy varlığı oldu. 

TF Varlık Kiralama portföy varlığını 650 milyon TL olarak belirledi!

TF Varlık Kiralama ihracını gerçekleştirdiği kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 150 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

tavın portföyündeki havalimanları Haberi

tavın portföyündeki havalimanları


TAV Havaliman-ları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri’nin markası Primeclass’ın, portföyüne eklediği 20. Havalimanı Maskat oldu. İhaleye katılan yedi firma içinde en iyi teklifi veren TAV, yolcu salonunun 10 yıllık işletme hakkını kazandı.


Umman’ın giriş kapısı olan Maskat yeni havalimanının, 2017’de 11 milyon yolcuya ulaşması öngörülüyor. Maskat Primeclass Lounge’ı anlaşmalı havayolları yolcularının yanı sıra TAV Passport ve Primeclass  Lounge Card ile beraber başka özel yolcu salon kart sahipleri de kullanabilecek. 


TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Ali Bora İşbulan, “3050 metrekare alan üzerinde 550 oturum kapasitesiyle  inşa edilecek olan Maskat Primeclass Lounge’da süit odalar, SPA merkezi ve özel bir alışveriş bölümü de olacak. 2017’de hizmete girecek.  Yolcu salonlarımızda yılda 2,5 milyondan fazla misafirimizi ağırlıyoruz” dedi. Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Belçika ve İtalya’da  büyüme planlarını...