06 / 05 / 2024

taviz bedeli ödeme

taviz bedeli ödeme

Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra gelir getirsin diye imara açılan Adalar'da, ev sahibi olanlar bir defalığına ''taviz bedeli'' ödeyecekmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

Avukat Tarık Çakmak kiracıları uyardı: Üçüncü kişiye yapılan ödeme kiracıyı borcundan kurtarmaz!

Avukat Tarık Çakmak, kiracıları kiralarını ödeme konusunda uyararak, kira bedeli aksi kararlaştırılmadıkça kiraya verene ödenmesi gerektiğini belirtti.

Şehir hastaneleri için 752.7 milyon TL kira ve hizmet bedeli ödenecek!

CHP Milletvekili Fikret Şahin’in yaptığı hesaba göre, kamu özel işbirliği modelli şehir hastanelerinde yatak başı maliyet 24 milyon TL'ye ulaşacak. Hastaneler için 25 yıl boyunca kira ve hizmet bedeli adı altında yapılacak ödeme tutarı 752 milyar 794 milyon TL olacak. 

İmar barışında taksit imkanı!

İmar barışı ödemeleri için süre uzatıldı. 10 milyon 250 bin vatandaşın başvuru yaptığı uygulama ile devletin kasasına 22 milyar 900 milyon lira girdi. İmar Barışı'na gelen yenilikle birlikte kamu bankaları bedeli ödeme için kredi fırsatı sunuyor.

TOKİ Kayaşehir ödeme seçenekleri 2017!

TOKİ Kayaşehir ödeme seçenekleri arasında 144 aya kadar vade imkanı bulunuyor. TOKİ Kayaşehir projesine başvuru için 5 bin TL katılım bedeli veriliyor...

Kağıthane DKY On güncel ödeme kampanyası!

DKY On Kağıthane projesinde 80 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan DKY On Evleri 200 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirildi...

İzmir Kınık TOKİ Evleri ödeme seçenekleri!

İzmir Kınık TOKİ Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Fiyatların 112 bin 750 TL'den başladığı projede 2+1'lerin başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa'da 31 tane daire satışa çıkıyor. Projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Gaziantep Islahiye Fevzipaşa TOKİ emekli başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi başvuru bedeli!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde 650,48 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi başvuru bedeli ne kadar?

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ 3. Etap başvuru bedeli!

Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta 723,50 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Peki Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ 3. Etap başvuru bedeli ne kadar?

Kartal Dumankaya Horizon ödeme planı!

Kartal Dumankaya Horizon ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan konut bedeli için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Halkalı Tema İstanbul ödeme koşulları!

Daire büyüklüklerinin 68 metrekareden başladığı proje toplam 3 bin 351 adet daireden meydana geliyor. Halkalı Tema İstanbul ödeme koşulları kapsamında bedeli banka kredisi ile ödenebiliyor.

Malatya Beydağı TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Malatya Beydağı'nda 10 bin 694 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunuluyor. Peki Malatya Beydağı TOKİ başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Ankara Mamak alt gelir başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 583 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 12 bin 265 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Ankara Mamak alt gelir başvuru bedeli ne kadar?

taviz bedeli ödeme Haberi

taviz bedeli ödeme


1985 yılında Adalar'ın yüzde 90'ı Vakıflar'a aitmiş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre Şehzade Sultan Mehmet Vakfiyesi'ne ait olan ve Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra gelir getirsin diye imara açılan Adalar'da, ev sahibi olanlar bir defalığına ''taviz bedeli'' ödeyecekmiş.




Haberin devamı için...