05 / 05 / 2024

tavros rusya otel

tavros rusya otel

Rusya'nın Kaliningrad şehrinde 2015 yılında tamamlanması planlanan Tavros Yatırım Holding'e ait 5 yıldızlı otel projesinin imzaları atıldı. Otelin işletmesi için, uluslarası standart ve ölçeklerde önde gelen otel zincirleriyle görüşülüyor.

Tavros, MIPIM'de Rusya'daki büyük projesine imza atacak!

Tavros Yatırım Holding, bu yıl ki MIPIM Fuarı’nda önemli bir işbirliğine adım atacak. Cannes’daki Fuar’da Rusya’nın modern şehri Kaliningrad’daki 2015 yılında tamamlanması planlanan 5 yıldızlı otel projesinin imzaları atılacak…

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Akfen GYO’nun otel gelirleri 6 ayda 49 milyon TL’yi aştı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Türkiye’nin turizmdeki yükselişinin desteğiyle, Türkiye, Rusya ve KKTC’de 20 otel ve 1 ofis binasından oluşan portföyünden elde ettiği toplam gelir yüzde 19 artışla 49,1 milyon TL’ye ulaştı

Ant Yapı, Rusya'da yeni projeye başlıyor!

"Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde bu yıl da 86. sırada yer alarak ilk 10 Türk firmasından biri olan Ant Yapı,  Rusya’nın Moskova şehrinde, otel-ofis projesine başlıyor.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Rusya, Türk müteahhitleri bekliyor!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen "Gündem 2016" başlıklı sohbet toplantısında konuşma yaptı. Karlov, “Türk müteahhitlerini Rusya’da dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Türkiye'deki otel yatırımları yüzde 26 azaldı!

Rusya krizi ve güvenlik endişeleri turizmi vururken otel yatırımları da sert geriledi. TUROB’a göre projelerin dörtte biri iptal edilirken otel yatırımları yüzde 26 azaldı.

Rusya krizi Türkiye'deki otelleri radikal önlemlere yönlendiriyor!

Bunlar arasında otel kontenjanlarının bir bölümünü kapatmak veya tesisi hiç açmamak da var Antalya turizminde yüzde 30 payı olan Rusya'yla yaşanan kriz, Antalya'da turizm sektörünü farklı ve radikal önlemler almaya itiyor.

Elite World Oteller Zinciri 3 yılda 4 otel açacak!

Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi.

Tavros Yatırım Holding'te iki ortak ayrıldı!

Tavros Yatırım Holding, Kazakistan, Rusya ve Türkiye'de turizm ve gayrimenkul geliştirme olmak üzere iki temel sektörde faaliyet gösteriyor. Öğrenilen bilgiye göre Tarık Celaloğullan ve Rostislav Gurevich, yollarını ayırdılar.

Akfen GYO Rusya'daki 4. otelini açtı!

Akfen GYO tarafından Rusya'da yatırımı gerçekleştirilen 317 odalı İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı. Ibis Otel Moskova'nın işletmesi Akfen GYO'nun stratejik ortağı ve otel işletmecisi Accor tarafından yapılacak.

Akfen Moskova'da yeni otel yatırımı yaptı!

Akfen Gayrimenkul Yatınm Ortaklığı (GYO) tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da yatıranı yapılan İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı.

tavros rusya otel Haberi

tavros rusya otel

Türkiye'de ve dünyada büyük otel ile gayrimenkul yatırımları gerçekleştiren Tavros Yatırım Holding, bu yılki MIPIM Fuarı'nda önemli bir işbirliğine adım attı. Cannes'daki fuarda Rusya'nın Kaliningrad şehrinde 2015 yılında tamamlanması planlanan 5 yıldızlı otel projesinin imzaları atıldı. 150 oda kapasiteli Türkiye, Rusya, Özbekistan ile Kazakistan'da otel ve gayrimenkul yatırımlarıyla dikkati çeken Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya, "Otel projesinin imzalarını Kaliningrad Belediye Başkanı Yaroshuk Aleksandr, Kaliningrad Turizm Başkanı Marina Ageeva birlikte imzaladık" dedi. Anlaşma çerçevesinde 15 bin metrekare alan üzerinde 150 oda kapasitesine sahip, 2015 yılında tamamlanması planlanan bir otel yatırımı gerçekleştirecek. Otelin işletmesi için, uluslarası standart ve ölçeklerde önde gelen otel zincirleriyle...