05 / 05 / 2024

Tavşan Adası çanakkale

Tavşan Adası çanakkale

Gümüşlük'te bulunan tarihi Tavşan Adası, önümüzdeki yıl ziyarete açılacak. Ziyarete kapalı adada beş yıldır süren kazı ve kurtarma çalışmalarında ortaya çıkartılan tarihi eserlerin de sergileneceği belirtildi.

Tavşan Adası 20 milyon dolara sahibinden satılığa çıktı!

Adanın sahibi için gayrimenkul danışmanlığını yapan Hakan Güler; bir fener, iki iskelesi bulanan ve koylarıyla potansiyel turizm merkezi olabilecek adayla büyük firmaların ilgilendiğini kaydetti. Güler, "Belirlenen fiyat Tavşan Adası için uygun bir rakam.

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Altın birden bu kadar olacak! Şok...Şok...Şok...Altın fiyatları zıplayacak! Bunu öğrenen artık zengin!

Altın fiyatı hem vatandaşların hem de yatırımcıların gündeminde. Altın, Ocak ayında başlayan yükseliş eğilimini sürdürdü. Uzman isim, gram altında son fırsatı resmen açıkladı. Altın borcu olanlar yandı, altını olanlar zengin oldu. Altın tavşan gibi zıp zıp zıplayacak! İşte detaylar...

Sabin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sabin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şensel Tavşan tarafından kuruldu.

Pazarın en gözdeleri limon ve patatese devasa zam. Sofrada bu besinleri bulmak artık zor olacak

Artan enflasyon rakamları pazarda sofraların vazgeçilmezi limon ve patatesi vurdu. Bu iki gıdanın dışında soğan, domates de fahiş zamları görürken, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, pazardaki son durumu açıkladı.

Dolarda kıyamet kopacak! Hükümet doların uçuşunu durdurmak için ne yapacak?

Dolar kuru 2 haftalık yükselişin ardında 16' TL'yi aştı. Piyasada resmi işlemin başladığı dakikalarda euro da 17,10 TL'yi geçti. Doların ani yükselişini değerlendiren uzmanlar ekonomi yönetiminin 'Şapkadan tavşan çıkarması gerektiği' ifade ediyor. İşte ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü resmen açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan geçiş ücretini açıkladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Açılışını milyonların beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücretini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşte detaylar...

1915 Çanakkale Köprüsü 2 ay erken açılacak!

Çanakkale ziyareti sırasında, Troya Müzesi'nde düzenlenen Ezineli Yahya Çavuş Belgeseli galasına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün iki ay erken açılacağını dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son kaynağı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak!

18 Mart 2017'de temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü için geri sayım başladı. Dev projede son kaynak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. 

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

Çanakkale Çan'daki dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Çanakkale'nin Çan ilçesindeki riskli yapılara ve bölgedeki kentsel dönüşüm planının uygulanmasına ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çanakkale Çan emlak yatırımcılarının radarında!

1915 Çanakkale Köprüsü'yle son dönemlerde yatırımcıların gözdesi haline gelen Çanakkale Çan'da arsa ve daire fiyatları 2 kat arttı.

Çanakkale Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Kaymakam Mustafa Gürdal ve Başhekim Gürkan Çoban, Yeni Çan Devlet Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Çanakkale Bayramiç ve Çan için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ili Bayramiç ve Çan ilçeleri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tavşan Adası çanakkale Haberi

Tavşan Adası çanakkale

Gümüşlük'te bulunan tarihi Tavşan Adası, önümüzdeki yıl ziyarete açılacak. Ziyarete kapalı adada beş yıldır süren kazı ve kurtarma çalışmalarında ortaya çıkartılan tarihi eserlerin de sergileneceği belirtildi. Kazı ve kurtarma çalışmalarında ortaya çıkarılan kilise, kiliseye ait depo ve sarnıçlar. M.S. 3'üncü yüzyılda Hıristiyanlığı yaymaya çalışırken katledildiği sanılan din adamları ve yakınlarının mezarları, kafatasları, kafataslarma çakılan çiviler. M.Ö. 5'inci yüzyıl ile M.S. 3'üncü yüzyıl arasındaki tapmağa ait sütunlar ve kilisede üst düzey görevli din adamlarının yaşadığı evler, sergilenecek. 


Posta...