15 / 05 / 2024

Tavşancıl Huzurevi hizmete açıldı

Tavşancıl Huzurevi hizmete açıldı

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi, yeniden hizmete açıldı. Programa katılan Vali Güzeloğlu katkılarından dolayı Süheyl Erboz’a teşekkür etti.

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi 10 Eylül'de hizmete açılıyor!

İstanbul Çamlıca tepesindeki antenleri tek bir yapıda toplayan ve yayın faaliyetleri RTÜK tarafından yürütülen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi, 10 Eylül'de hizmete girecek.

Tarihi Tavşancıl evleri restore edilecek!

Kocaeli Tavşancıl'daki 54 tarihi yapının 15'i restore ediliyor. Tavşancıl'ın tarihi dokusunu korumak için yapılan projede, tarihi binalar yeniden kullanılabilir hale getirilecek...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı!

İzmir'de, bir süredir devam ettiği Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı.

Şile Doğancılı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğancılı Mahallesi, 765 ve 26 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Nevşehir'in yeni aile sağlığı merkezi hizmete girdi!

Nevşehir'in Sümer Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, hizmete girdi.

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 577 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Yozgat Havalimanı 2022 yılında hizmete girecek!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat mitinginde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Yozgat Havalimanı'nın 2022 yılında hizmete gireceğini söyledi. 

Zigana Tüneli 2021 yılında hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Zigana Tüneli’nde çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek, hedeflerinin 2020 yılında ışığı görmek ve 2021 yılında da tüneli hizmete açmak olduğunu dile getirdi. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda hizmete açılacak!

8 ilçeyi birbirine bağlayacak olan Mahmutbey - Mecidiyeköy Metrosu'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda hizmete açılacak.

Tavşancıl Huzurevi hizmete açıldı Haberi

Tavşancıl Huzurevi hizmete açıldı

İMES OSB tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi yeniden hizmete açıldı. Açılış törenine törenine; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Sarı, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süheyl Erboz, Dilovası Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Türker, İMES Organize Sanayi Bölgesi Başkan vekili İrfan Küçükay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve davetliler katıldı.


“30 BÜYÜĞÜMÜZ BİZE EMANET”

Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde buraya yaptığım ziyaret sonrasında buranın yenilenmesi ve güzel yaşanılabilir standarda dönüştürülmesi gerektiği düşünülürken Süheyl Bey ve arkadaşları bu sorumluluğu üstlendiler. Şüphesiz yasal olarak değil ama vicdani olarak böylesi bir katkıları da bizim için çok değerli oldu. İçerideki 30 büyüğümüz ve yaşlımız...