29 / 07 / 2024

Tavşanlı OSB bütçesine onay

Tavşanlı OSB bütçesine onay

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Kira bedellerinde ipin ucu kaçtı! Vatandaş bütçesine uygun ev bulamıyor!

Konut sahibi olamnayan vatandaşlar bütçesine uygun kiralık ev bulmakta zorluk çekiyor. Kıbrıs'ta kira bedelleri masaya yatırıldı.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Meclise Sunulan Ek Bütçe Kanun Teklifi Sonuçlandı mı? Hangi Gerekçelerle Sunuldu ve Ne Kadar Ödenek Talep Edildi?

Meclis Başkanlığı'na sunulan tekliflerden biri de Ek Bütçe Kanun Teklifi oldu. Bu teklif, Merkezi Yönetim Bütçesine 1 trilyon 119 milyar liralık ek ödenek beklemektedir. Ek ödenek ihtiyacı bazı gerekçeler gösterilerek Meclis’e taşınmıştır. Ek Bütçe Kanun Teklifi neden sunuldu, sonuç ne oldu?

Memur zammının bütçeye ilave maliyeti 177 milyar lira olacak!

Yaklaşık 3.7 milyon kamu görevlisinin aylık ve ücretlerinde yapılacak net 8.077 TL seyyanen artışın 2023 yılında merkezi yönetim bütçesine ilave maliyetinin 177 milyar TL olacağı belirtildi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

Kütahya Tavşanlı'da 22.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Tavşanlı İcra Dairesi, Kütahya ili, Tavşanlı ilçesi, Dağçeşme Mahallesi, Kızılkayaaltı Mevkii, 1877 ada 1 parseldeki mezhaba binasını ve içindeki teknik ekipmanlarını 22 milyon 1 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

AB Konseyi 2021-2027 bütçesini onayladı!

Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Birlik'in toplam 1 trilyon 74 milyar avro olan 2021-2027 dönem bütçesine onay verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den raylı sistem ihalesi açıklaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Şanlıurfa Büyükşehir'in 2020 bütçesi onaylandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarında, büyükşehirin 2020 bütçesi onaylandı.

İBB'nin bütçesi meclis gündemine taşındı!

CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, 1994 yılından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesine ve denetimine ilişkin olarak Bakan Süleyman Soylu'ya soru sordu..

Tavşanlı OSB bütçesine onay Haberi

Tavşanlı OSB bütçesine onay

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.  Vali Şerif Yılmaz başkanlığında Tavşanlı Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoglıı, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, müteşebbis heyet üyeleri ve bazı daire müdürleri katıldı. Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısında; 2015 yılı 3.  Dönem Yönetim ve Denetleme Kurulu ara raporları, 2016 yılı yatırımları, 2016 yılı katılımcılardan tahsil edilecek yönetim aidatları, 2016 yılı arsa tahsis ve satışı prensiplerinin 1. etap ve 2.  etap içüı belirlenmesi, 2015 yılı içerisinde arsa tahsis iptali varsa tahsis bedelinin ödenen kısmına ödeme tarihleri dikkate alınarak iade/iptal tarihine kadar geçen süre için Maliye Bakanlığınca her yıl belirlenen yeniden değerleme oranı üzerinden hesaplanan tutarın ödenen tutara eklenmesi ile bulunan tutarı geçmemek...