13 / 05 / 2024

tavşanlı sanayi sitesi inşaatı

tavşanlı sanayi sitesi inşaatı

Kütahya' nın Tavşanlı ilçesine yapılacak Küçük Sanayi Sitesi’ nde hafriyat çalışmaları başlatıldı. Uzun zamandır projesi sürdürülen 466 iş yerinin yapılması için çalışmalara hız verildiği bildirildi...

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi'nde yeni işyerlerine ihtiyaç var!

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan sitedeki doluluk oranının şu anda yüzde 400 civarında olduğunu ve bu oranın her geçen gün arttığını söyledi. Bin 500 işyerinin bulunduğu sitede işyerlerinin bölündüğü kaydeden Arslan, bu sayının toplamda 6 bine çıktığını dile getirdi.

Kütahya Tavşanlı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kütahya Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tavşanlı (II Etap) Organize Sanayi Bölgesine ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 7 milyon 477 bin 310 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi'ne 29 işyeri yaptırılacak!

Şanlıurfa Matbaacılık Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi Sitesi'nde 29 işyeri yaptıracak. İhalesi 1 Eyül'de gerçekşecek işyerlerinin keşif bedeli 16 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin yıkımı ne zaman tamamlanacak?

ŞUTSO Başkanvekili Kadir Kılıçoğlu, Kentsel dönüşüm ve gelişim proje ihalesi 30 Mart 2015'te yapılan ve bugüne kadar yıkımı tamamlanamayan Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nin görüntü kirliliğine neden olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Şanlıurfa'nın en önemli Kentsel Dönüşüm alanlarından birisi olan Eski Sanayi Sitesi'nin 1. Etap 1. Bölümü olan Eski Hal Pazarı'nda inşaat çalışmaları başladı...

Tavşanlı OSB 2016 yılı bütçesi onaylandı!

Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Örnekköy Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlara ruhsat müjdesi!

Parselasyon problemi ve çeşitli gerekçelerle 20 yıldır ruhsat alamayan Örnekköy Sanayi Sitesi'ndeki dükkan sahipleri, çalışmalar sonucunda, yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin de tamamlanmasının ardından tek tek ruhsatlarına kavuşmaya başladı.

Karşıyaka Örnekköy Sanayi Sitesi'nde 20 yıllık ruhsat sorunu çözüldü!

Karşıyaka, Örnekköy Sanayi Sitesi'ndeki 200'ü aşkın dükkânın, 20 yıldır süren ruhsat sorunu çözüldü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50'ye yakın dükkân sahibi ruhsatlarına kavuştu.

Karşıkaya Örnekköy Sanayi Sitesi’ndeki ruhsat sorunu çözüldü!

Karşıyaka Belediyesi, ilçede bulunan Örnekköy Sanayi Sitesi’ndeki 200’ü aşkın iş yerinin 20 yıldır süren ruhsat sorununu çözdü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50’ye yakın iş yeri sahibi ruhsatlarına kavuştu.

Ardahan Çıldır sanayi sitesi inşaat çalışmaları başladı!

Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, yaptığı projeleri bir bir hayata geçirerek ilçenin kaderini değiştiriyor. Azizoğlu Çıldır Sanayi sitesi için tahsis edilen alanda çalışmaların başladığını bildirdi.

Kütahya Tavşanlı'daki Tarihi Minare onarılıyor!

Tavşanlı Muhtarı Turan Kuru, minarenin kurtarılması için yoğun gayret sarf ettiğini dile getirerek, tarihi yapının tekrar ihtişamlı günlerine geri dönecek olmasının sevincini yaşadığını kaydetti.

Konya Derbent'teki sanayi sitesi yeniden yapılacak!

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar yaptığı açıklamada, Aladağ’dan gelen suların aktığı ilçe merkezinden geçen ve suları Beyşehir Gölü’ne kadar ulaşan derenin üzerinde sanayi sitesi dükkanı döneminin çok yakın bir gelecekte tarih olacağını söyledi.

Tavşanlı Belediyesi Musa Cami'sinin yapımına başladı!

Geçtiğimiz yıl Mart ayında temeli atılan ve kaba inşaatını hayırsever bir işadamının üstlendiği Musa Camii'ndeki çalışmalara destek veren Tavşanlı Belediyesi, tuvalet ve abdesthanelerin yapımına başladı.

tavşanlı sanayi sitesi inşaatı Haberi

tavşanlı sanayi sitesi inşaatı


Kütahya Tavşanlı’da, Küçük Sanayi Sitesi’nde hafriyat çalışmaları başlatıldı. Uzun zamandır projesi sürdürülen 466 iş yerinin yapılması için çalışmalara hız verildi. Medeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci, Özerdemler firmasının yüklenici şirketle anlaşmaya vararak iş makineleriyle bölgede çalışmaya başladığını söyledi ve gelecek hafta esnafla geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceklerini kaydetti.



Maraş...