07 / 05 / 2024

tavuk adası tatil

tavuk adası tatil

Ayvalık'ta Cunda Adası'nın karşısında bulunan, 2005'te 14 dönümlük tapulu alanı iş adamı Dikran Masis tarafından satın alınan adanın turizme açılması için çalışma başlatıldı

Mikonos Adası’nın yanındaki Tragonisi Adası 50 milyon Euro'ya satılıyor!

Dünya jet sosyetesinin ve en zenginlerinin tatil cennetleri arasında başı çeken Ege’nin ortasındaki Mikonos Adası’nın yanı başındaki turistik ve cennet koyları ile ünlü Tragonisi Adası 50 milyon Euro bedelle satışa çıkarıldı. Kaya Adası olan Tragonosi’ye Mikonos’tan her sene binlerce zengin turist g

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Güneş Gayrimenkul'den ev alana tatil bedava!

Mahsum Boran ile Emin Geldegül tarafından kurulan Güneş Gayrımenkul, konut alan ailelere Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da 2 gün 1 gecelik tatil hediye ediyor.

Ordu Timsah Adası turizme kazandırılacak!

Ordu'nun "sakin şehir" (cittaslow) unvanına sahip Perşembe ilçesindeki Timsah Adası, yerli ve yabancı turistler için tatil alanına dönüştürülecek. Kemal Bahtiyar ilçenin tarihi ve turistik alanlarıyla görsel bir şölen sunduğunu söyledi.

İran'daki Kiş Adası turizm merkezi olacak!

İran’ın güneyinde Basra Körfezi’nde bulunan ve Şah Muhammed Rıza Pehlevi döneminde kumarhane ve tatil merkezi olarak öne çıkan Kiş Adası, ülkeye yönelik ekonomik ambargoların kalkmasının ardından tekrar turizm merkezi olmaya hazırlanıyor.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Özyer Group, Kuşadası'nda 180 milyon liralık tatil adası kurdu!

ÖZYER Group, Kuşadası'nda 30 bin metrekare alan üzerine kurulan, Ege'nin ilk ve tek 18 delikli golf sahasını da içinde bulunduran Ramada Resort Kuşadası & Golf Oteli için 180 milyon TL yatırım yaptı.

Leonardo DiCaprio çevre dostu tatil adası inşa ediyor!

Amerikalı Aktör Leonardo DiCaprio, Güney Amerika ülkesi Belize'de satın aldığı küçük adayı çevre dostu çevre dostu lüks bir tatil köyüne dönüştürüyor. DiCaprio, 420 bin metrekarelik adaya 68 lüks villa ile 48 ev yaptıracak.

İDO, Marmara Adası'na sefer başlatacak!

Yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası'na, İstanbul'dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan -14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek.

Kuşadası'nda icradan 3 milyon TL'ye fabrika!

Kuşadası Davutlar Köyü'nde bulunan 65.700,00 metrekarelik fabrika kapsamında 4 katlı tavuk evi, 2 katlı yönetim binası ve 2 katlı depo binası Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından ihaleye çıkarılıyor.

Kuştur Tatil Köyü kiralanmasıyla ilgili devir işlemleri yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Tatil Köyü kiralanması ile ilgili devir işlemleri yapıldı.

Kuşadası Kuştur Tatil Köyü kiraya verildi!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Kuştur Tatil Köyü'nün Holiday Plan Turizm İşletmeleri'ne kiraya verildiği duyuruldu. Şirket'ten KAP'a bildirilen açıklama şöyle:

tavuk adası tatil Haberi

tavuk adası tatil


Ayvalık'ta Cunda Adası'nın karşısında bulunan, 2005'te 14 dönümlük tapulu alanı iş adamı Dikran Masis tarafından satın alınan Tavuk Adası'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, toplam 17 dönümlük Tavuk Adası'nın 14 dönümlük tapulu alanını satın alan Dikran Masis'e daha sonra talep üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca harap kilisenin bulunduğu yaklaşık 3 dönüm arazi restore edilmek üzere tahsis edildi.


Çeşitli hukuki ve bürokratik çalışmalar sonrasında adaya, eski ihtişamlı günlerine döndürülmesi için ilk kazma vuruldu. Balıkesir Müze Müdürlüğü başkanlığında, Masis'in sahibi olduğu şirket, temel izi kazı çalışmalarına başladı.


40 kişilik ekiple gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Dikran Masis, söylentilerin aksine burada kendine özel bir ev yapmayı düşünmediğini ifade etti.


Kısa süre önce başlayan kazı çalışmalarında çok enteresan yerlerin ortala çıkarıldığını belirten...