06 / 05 / 2024

Tayfun Aktaş kimdir

Tayfun Aktaş kimdir

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Zekeriya Öz'ün 'kasası' Aktaş davasında Ağaoğlu'na zorla getirme kararı!

Tayfun Aktaş davasında Ali Ağaoğlu hakkında tanık olarak dinlenmesi için yeniden zorla getirilmesine karar verildi.

Mina Başaran kimdir?

Mina Başaran, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşen Başaran Holding'e ait uçakta hayatını kaybetti. Peki, Mina Başaran kimdir?

Alinur Aktaş kimdir?

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da Recep Altepe'nin istifasının ardından boşalan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın başına geçmişti. Alinur Aktaş, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti adayı olarak gösterildi. Peki, Alinur Aktaş kimdir?

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş emlak zengini çıktı!

Zekeriya Öz'ün avukatı Tayfun Aktaş'ın üzerine kayıtlı 4 arsa, 24 dükkân, 12 dairesi olduğu belirlendi. Yetkililer bu gayrimenkullerin Öz ve diğer FETÖ’cülerin olduğunu değerlendiriyor.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'da 2 rezidansı olduğu ortaya çıktı!

FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.

Tayfun Kahraman kimdir?

2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayarak, Şehir plancısı unvanı ile mezun olan Tayfun Kahraman kimdir? Tayfun Kahraman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tayfun Kahraman...

Tayfun Küçükoğlu kimdir?

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi. Peki, Tayfun Küçükoğlu kimdir? İşte Tayfun Küçükoğlu...

Mustafa Tayfun kimdir?

Mustafa Tayfun kimdir? Mustafa Tayfun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Terapia İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Terapia İnşaat Anonim Şirketi, Tayfun Aktaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ercan Şirin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de kuruldu.

Tayfun Aktaş kimdir Haberi

Tayfun Aktaş kimdir

İskânı olmayan İstanbloom’da Zekeriya Öz’ün avukatı adına kayıtlı iki dairesinin çıkmasıyla birlikte dikkatler Tayfun Aktaş üzerine çevrildi. Şişli’deki kirli ilişkileri ortaya çıkartan AKŞAM, şimdi de tapu kayıtlarını ortaya çıkardı. 17/25 Aralık sürecinde Ali Ağaoğlu’nun ofisini basıp Zekeriya Öz için sahte faturalar düzenlenmesini isteyen Aktaş’ın 2004 yıl öncesine kadar sadece iki tane taşınmazı görülüyor. 


100 MİLYONLUK DÜKKANLAR! 

Tayfun Aktaş, 20 Kasım 2014’te Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde bulunan Elbir İş Merkezi’nden tam 24 tane dükkân satın almış. Aktaş’ın buradaki dairelerinin yan yana olması da dikkat çekiyor. Bütün dükkânlar zemin, asma kat ve birinci katta bulunuyor. 6 ile 30 numara arasındaki bütün dükkânlar tapu kayıtlarına göre Aktaş’ın üzerine kayıtlı. Bir dükkânın 1-5 milyon arasında satıldığı iş merkezindeki 24 dükkânının toplam değerinin 100 milyon civarında...