03 / 05 / 2024

Tayfun Kahraman kimdir

Tayfun Kahraman kimdir

2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayarak, Şehir plancısı unvanı ile mezun olan Tayfun Kahraman kimdir? Tayfun Kahraman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tayfun Kahraman...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Tayfun Kahraman: Kentsel dönüşüm kentliyi vurdu!

TÜRKİYE genelinde kentsel dönüşüm uygulamalarının masaya yatırıldığı "Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar" başlıklı panel İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Yerleşkesi'nde düzenlendi..

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt ne iş yapmaktadır?

Tayfun Bayazıt kimdir? Tayfun Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tayfun Bayazıt'ın kim olduğu ve Tayfun Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Davut Tekdemir ve Tayfun Kahraman ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un binaları saatli bomba gibi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehrin en önemli problemlerinden biri olarak belirtilen deprem ve kentsel dönüşüm konusunda adeta bir seferberlik içinde çalışmalarına sürdürüyor. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, açıklamalarda bulundu.

İstanbul depremiyle ilgili korkutan tespit!

Büyük Marmara depreminin ardından tam 22 sene geçti. Beklenen deprem kapıya geldi ancak İstanbul henüz hazır görülmüyor. İBB Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, büyük Marmara depreminin 22. yıldönümünde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İstanbul depreminde binaların yüzde 43'ü hasar görecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile Kandilli Rasathanesi’nin beraber hazırladığı raporda, eğer İstanbul’da 7.5 şiddetinde bir deprem meydana gelirse neler yaşanacağına yer verildi. İBB Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman da depreme ilişkin konuştu.

İstanbul'un depreme karşı tam güvenli olması için 500 milyar TL'ye ihtiyaç var!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul'da şu anda depreme karşı tam güvenli bir kent elde etmek için yaklaşık 500 milyar TL'ye ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

194 bin bina riskli!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul depremine ilişkin konuştu. İBB'nin çalışmalarına göre İstanbul’da en az 100 bin bina göçme riski ile karşı karşıya. Bu 600 daire anlamına geliyor.

İstanbul'da 200 binleri bulabilir!

İBB Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, "Bizim elimizdeki verilere göre bir depremde ağır hasar alması beklenen 48 bin bina var diyoruz ama tablo araziye indiğimizde 200 binlere çıkabilir” dedi.

3 milyon İstanbullu evsiz kalacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı ve Şehir Plancısı Dr. Tayfun Kahraman, İstanbul depremine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'un 48 bin 'çürük dişi' var diyen Kahraman, "Depremde yaklaşık 3 milyon İstanbullu evsiz kalacak" dedi.

İstanbul'da deprem riskine göre yapı tespiti taramaları yapılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İzmir'de gerçekleşen şiddetli deprem sonrasında yaptığı açıklamada "Önceliğimiz afet karşısında dayanaklı bir İstanbul için, hep birlikte elimizi taşın altına koyma zamanı geldi, geçiyor" dedi.

Tayfun Kahraman kimdir Haberi

Tayfun Kahraman kimdir

Tayfun Kahraman kimdir?

Tayfun Kahraman, 14.05.1981 tarihinde İzmir’de doğdu. Üniversite yıllarına kadar İzmir’de yaşadı. İzmir Atatürk Lisesi’nden 1999 yılında mezun oldu.

2000 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde lisans eğitimine başlayarak, İstanbul’a yerleşti. 

2004 yılında lisans eğitimini tamamlayarak, Şehir plancısı unvanı ile mezun oldu.

Mezuniyet sonrası, çeşitli yüksek lisans programlarına kayıt oldu. 2006 – 2010 yılları arasında 2 dönem TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu’nda Sekreter Üye görevinde bulundu ve Oda görevini profesyonel olarak sürdürdü. 

2007 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nde Kent Planlama Programında başladığı yüksek lisans eğitimini, 2010 yılında sunduğu “Kentlerde Kamu Mülklerinin Satışı ve Devlet Eliyle Kentsel Ran Üretimi: İstanbul Örneği” başlıklı tez çalışması ile tamamladı. 

2010 ­ 2014 yılları arasında Oda Yönetim Kuruluğu üyeliği görevi yaptı ve 2009...