07 / 05 / 2024

Tayfur Parlakdemir

Tayfur Parlakdemir

Adllar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfur Parlakdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, Samandıra Fatih Mahallesi 'nde kuruldu.

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Handemir Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Demir tarafından kuruldu.

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sulamanoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şendoğan ve Tayfur Şendoğan ortaklığında kuruldu.

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesna Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Talat Şahin ve Tayfur Şahin ortaklığında kuruldu.

Kayi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Tayfur Şendoğan tarafından kuruldu.

Laradeniz Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Laradeniz Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tayfur tarafından kuruldu.

Teo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Teo Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan’da  12 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Mimar çift, Bodrum'da 44 metrekarelik konteyner ev yaptı!

İç mimar Tayfur Girgin ve eşi  Özveri Girgin, Ankara’daki evlerini kapatarak Bodrum’da mandalina bahçesi içerisinde 44 metrekarelik bir konteyner evde yaşamaya başladı.

Enfo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enfo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Tayfur tarafından kuruldu.

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Eccotur Turizm İnşaat Makina Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eccotur Turizm İnşaat Makina Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Olcay ve Tayfur Sönmez ortaklığında kuruldu. 

Tenka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tenka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Yılmaz ve Tayfur Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Ferdi Tayfur’a ‘istinat duvarı’ davası!

Aksu Grup Gıda şirketi, ünlü sanatçı Ferdi Tayfur’un Sarıyer’deki villasının eskiyen istinat duvarını yeniletip ücretini ödemediğini iddia edip, dava açtı.

Tayfur Parlakdemir Haberi

Tayfur Parlakdemir

Adllar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfur Parlakdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Sancaktepe, Samandıra Fatih Mahallesi'nde kuruldu. 


Adllar İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...