11 / 05 / 2024

tayşanlı köy meydanı projesi

tayşanlı köy meydanı projesi

Tavşanlı Köyü’ndeki Tavşanlı Köyü Camii’nin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köy meydanı ve çevre düzenlemesi de tamamlanarak, düzenlenen bir tanıtım programıyla vatandaşların hizmetine sunuldu

Kartal Soğanlık 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 03.08.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Kadıköy İskelesi’nde başlayan restorasyon için izin alınmamış!

1926 yılında Kadıköy Meydanı’nda inşa edilen ve yıllar içinde yapılan yanlış müdahalelerle orijinal neo-klasik görüntüsünden uzaklaşan Kadıköy İskelesi’nde son başlayan restorasyon için Koruma Kurulu’ndan izin alınmamış...

İzmir Balıkçılar Meydanı projesi için yeni inceleme!

İzmir Balıkçılar Meydanı projesinde eksik incelemelerde bulunulduğu nedeniyle Büyükşehir’in 3 bürokratına verilen ‘soruşturmaya yer yoktur’ kararı bozuldu.

Erenköy'deki Sarı Köşk apartmanlara meydan okuyor!

Kadıköy Erenköy, Osmanlı'dan bu yana varlıklı ailelerin büyük bahçeler içerisinde bulunan köşkler yerini çok katlı yüksek apartmanlara bıraktı.

Kemeraltı Balıkçılar Meydanı'nın hali içler acısı!

CHP’li İzmir Büyükşehir, Kemeraltı’nda bulunan Balıkçılar Meydanı Projesi fiyaskoyla sonuçlandı. Sözde yeni biten imalatlar dikkatleri çekti.

ANL Site Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

ANL Site Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Sinan Bektaş ve Ümit Tüysüz ortaklığında kuruldu. 

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Gelibolu Kıyı Emniyeti binası yıkıldı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bulunan eski Kıyı Emniyeti binası yol ve meydan çalışmaları kapsamında yıkıldı.

tayşanlı köy meydanı projesi Haberi

tayşanlı köy meydanı projesi


Gebze’nin Tavşanlı Köyü’nde yaptırılan ve modern mimarisiyle dikkat çeken Tavşanlı Köyü Camii’nin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan köy meydanı ve çevre düzenlemesi de tamamlanarak, düzenlenen bir tanıtım programıyla vatandaşların hizmetine sunuldu. Tanıtım programına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Tavşanlı Köyü sakinleri ve vatandaşlar katıldı. Tavşanlı Köyü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Sadık Güvenç, 2006 yılında yapımına başlanarak hizmete giren cami ile Büyükşehir tarafından yaptırılan köy meydanı ve çevre düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Programın ardından Gebze Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi.



KÖYLERİMİZ AVRUPA STANDARTLARINDA


Gebze’nin Tavşanlı Köyü’nde yapımı tamamlanan cami, Büyükşehir tarafından düzenlemesi yapılan köy meydanı ve çevre düzenlemesiyle örnek bir projeye imza...