02 / 05 / 2024

Tazegül Sabuncu

Tazegül Sabuncu

Özüufuk Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Emlak Şubesi 16 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Tazegül Sabuncu Şube Müdürü Temsil ve ilzama yetkililiğinde açıldı.

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etb Beta İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Erol Tazegül tarafından kuruldu.

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tazegül tarafından kuruldu.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1!

TOKİ Mersibn Mezitli 2019 kura çekimi Servet Tazegül Spor Salonu'nda noter huzurunda yapıldı. TOKİ Mersin Mezitli 2019 kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1...

Sabuncu Yenikent Evleri fiyatlar!

Teslimlerin Temmuz 2017 olduğu Adana Sabuncu Yenikent Evleri'nde daireler bu yıl sonu erken teslim edilecek. Sabuncu Yenikent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin liradan başlıyor...

Mirza Tazegül Nish İstanbul'u anlattı!

Kısa sürede yakaladığı rekor primler ile yatırımcıların daha ca çok ilgi gösterdiği Nish İstanbul, kurumsal yönetim anlayışı ile örnek oluyor. Nish İstanbul’un yönetim Kurulu başkanlığını Mirza Tazegül ile Nish İstanbul’u konuştuk.

Emre Sabuncu Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Sabuncu Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Emre Sabuncu tarafından 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Tuzla, Orhanlı Mescit Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Özüufuk Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Emlak Şubesi açıldı!

Özüufuk Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Emlak Şubesi 16 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Tazegül Sabuncu Şube Müdürü Temsil ve ilzama yetkililiğinde açıldı.

Mersin Servet Tazegül Spor Salonu hizmete açıldı!

Mersin'de yer alan ve Akdeniz Oyunları'nın da oynanacağı Servet Tazegül Spor Salonu açıldı...

Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları'nda kazananlara daire verdi!

Başkan Kadir Topbaş, Londra Olimpiyatları’ndan altın madalya alarak milli gururumuz olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin lisanslı sporcusu Servet Tazegül'e Kiptaş’tan daire hediye etti

Alanya ve Kaş`ta Hazine`den satılık araziler

Antalya Defterdarlığı, Hazineye ait, Alanya ve Kaş'a bağlı Kalkan beldesindeki bazı arazileri ihale usulüyle satışa çıkardı.

Satışlar durunca lüks dairelerin fiyatı 100 bin YTL`ye düştü

İnşaatları devam eden lüks konut projelerinde, özellikle 2+1 şeklindeki küçük dairelerin fiyatları 100 bin YTL'ye kadar geriledi.

Mamak`ta satılık bina

Yozgat Valiliği İl Daimi Encümen Başkanlığı ise Ankara'nın Mamak ilçesi Demirlibahçe Demirkapı Sokak'ta bulunan 2 parselde kayıtlı, bodrum hariç 3 katlı 282 metre kare oturum alanı ve toplam alanı bin 60 metre kare olan binayı, arsası ile birlikte kapalı

Tazegül Sabuncu Haberi

Tazegül Sabuncu

Özüufuk Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Emlak Şubesi 10 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Tazegül Sabuncu Şube Müdürü Temsil ve ilzama yetkililiğinde açıldı.


Özüufuk Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Deniz Emlak Şubesi iş konusu;EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ : Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle  siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil  köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,  organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri, mesken,ev,apartman,  işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,  kiralamak, kiraya vermek, bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon  ve imar durumlarını çıkartmak, gerektiğinde projelendirmek,  gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa,sükna,kat mülkiyeti, kat  irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları,gayrımenkul mükellefiyeti tesis  etmek, şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul  alabilir satabilir kiralar ve kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve  şahsi her...