16 / 05 / 2024

TBMM Yalova tesis

TBMM Yalova tesis

TBMM 'nin Yalova'daki sosyal tesisleri bakım ve onarımdan geçirilecek. Yalova'daki sosyal tesislerin mevcut idari statüsünün devam ederek Meclis bünyesinde kalması ve tadilattan geçirilmesine karar verildi...

Erzurum'da askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM'de!

Erzurum'a veya ilçelerine bir askeri tesis yapılıp yapılmayacağı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Yalova'daki 5 sorun TBMM'de!

Yalova'daki çeşitli sorunlara ilişkin soru önergesi hazırlayan MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, depremlerde hasar görüp onarılmış yapılara değindi..

Niğde'deki iki köyün sosyal tesis ihtiyacı TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Ulukışla ilçesine bağlı iki köyün sosyal tesis ihtiyacına ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı..

TBMM Bahçe Lokantası 46 bin 500 TL'ye yıkıldı!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TBMM yerleşkesi içerisinde bulunan Bahçe Lokantası'nın 46 bin 500 TL maliyetle yıkıldığını, bunun yerine yıllık 208 bin TL'ye yeni bir tesis kiralandığını açıkladı.

2023'e kadar Yalova’ya 5 yeni arıtma tesisi kurulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı atık su eylem planına göre 2023 yılına kadar Türkiye genelinde 1501 adet atık su arıtma tesisi daha yapılacağı açıklanırken, Yalova’daki yeni tesis sayısı 5 olacak.

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

Yalova Arboretum arazisi için karar verildi!

Yalova'nın en önemli meselesi haline gelen Arboretum meselesine son nokta koyuldu. Yalova Milletvekili Fikri Demirel, bakanın Arboretum arazisinin yeniden turizm tesis alanı olarak planlara işleneceğini söyledi.

Yalova'da 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yalova'da Hacımehmet ve Kirazlı mahallelerinde bulunan sosyal tesis alanı ve sanayi alanı, Yalova Belediye Başkanlığı'ndan 27 Mayıs 2015 günü 14:00 ile 14:15 arası ihale ediliyor.

Yalova Hacımehmet'te 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Belediyesi tarafından Hacımehmet Mahallesi'nde 8 bin 274 metrekarelik sosyal tesis alanı imarlı arsa 2 milyon 895 bin 953 TL bedelle 22 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek...

Türkiye'de helal turizm ismiyle hizmet veren 75 tesis var!

Türkiye'de kendisini "helal turizm" ismiyle tanıtan 75 tesis hizmet veriyor. Akdeniz Turistik Otelciler ve İsletmeciler Birliği (AKTOB) verilerine göre, otellerin bölgelere göre dağılımında Yalova ve Alanya dokuzar tesisle ilk sırada yer alıyor.

TBMM'nin Yalova'daki sosyal tesisleri bakıma alınıyor!

TBMM 'nin Yalova'daki sosyal tesisleri bakım ve onarımdan geçirilecek. Yalova'daki sosyal tesislerin mevcut idari statüsünün devam ederek Meclis bünyesinde kalması ve tadilattan geçirilmesine karar verildi...

Kar Asfalt'tan Yalova ve Orhangazi'ye iki yeni tesis!

Marmara Bölgesi’nde konut, otoyol, köprü, OSB, sahil düzenleme, liman, tersane, alışveriş merkezi, hastane, okul, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme gibi birçok projeye malzeme tedariği yapan Kar Asfalt Yalova ve Orhangazi’de iki yeni tesis açıyor...

TBMM Yalova tesis Haberi

TBMM Yalova tesis



TBMM Başkanlık Divanı, Meclis Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde, bazı milletvekillerinin devamsızlıkları ve TBMM'nin Yalova'daki sosyal tesislerinin durumu yer aldı. 


Alınan bilgiye göre, geçen toplantıda kapatılması da gündeme gelen Yalova'daki Atatürk Köşkü'nün yanındaki 25 odalı sosyal tesisin ne olacağı yeniden görüşüldü. TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, Katip Üye Mine Lök Beyaz ve İdare Amiri Ömer Faruk Öz geçen hafta Yıldız Üniversitesi öğretim üyeleriyle birlikte Yalova'ya giderek  tesislerde yaptığı inceleme sonrasında, bakımsız olan binanın bakım ve onarımdan geçirilmesi kararlaştırıldı.


Binanın mevcut idari statüsünün devam ederek Meclis bünyesinde kalması benimsenirken, sosyal tesislerin içinde bulunduğu parselin doğal, arkeolojik, tarihi SİT alanı olduğu dikkate alınarak mevcut durumda lokanta olarak kullanılan, tarihi eser olarak tescilli Genel Sekreterlik binasının ve bu binaya bağlantılı dinlenme tesisinin fiziki...