17 / 05 / 2024

Tç Organizasyon şirketi

Tç Organizasyon şirketi

Tç Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tülay Çevlik tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Büyükada'da kuruldu.

Eraslan Global Turizm İnşaat Taahhüt Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Global Turizm İnşaat Taahhüt Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Burak Şentürk ve Yaşar Eraslan kuruldu.

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

MMA Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

MMA Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Subaşi tarafından kuruldu.

Dağcılar İnşaat temizlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dağcılar İnşaat temizlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Bengi tarafından kuruldu.

Bazy Enerji Ticaret Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bazy Enerji Ticaret Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Awartani tarafından kuruldu. 

80 Türk şirketi MAPIC'e çıkarma yapacak!

Perakende devleri ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Fransa’nın Cannes kentinde 13-15 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek MAPIC’e, 80 Türk şirketi çıkarma yapacak...

Jetiş İnşaat Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Jetiş İnşaat Mühendislik Taahhüt Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Türk şirketi Özbekistan'ın en yüksek gökdeleni için kolları sıvadı!

Türk şirketi, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te hayata geçirilecek 266,5 metre yüksekliğindeki gökdelen için kolları sıvadı.

VRL Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

VRL Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Varol tarafından kuruldu.

ACM Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

ACM Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülin Gürel tarafından kuruldu.

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kişi Danışmanlık Pazarlama Lojistik Eğitim ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aslan ve Rasim Kişi ortaklığında kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kökduman tarafından kuruldu.

Tç Organizasyon şirketi Haberi

Tç Organizasyon şirketi

Tç Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tülay Çevlik tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Büyükada'da kuruldu.


Tç Organizasyon Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1.Her türlü otel ,motel ,bar ,pansiyon , kamping , tatil köyleri , apart oteller, yeme içme tesisleri ,eğlence yerleri kurmak , işletmek , işletmeye vermek ,bu yerleri satın almak , satmak, kiralamak , kiraya vermek. 2. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı turlar ve geziler düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,gezi ve rehberlik hizmetlerini yürütmek.Turizm acenteleri kurmak , kurulmuş acentelere ortak olmak, danışmanlık ve mümessilliğini yapmak. Uçak , otobüs , gemi gibi tüm ulaşım araçlarının biletlerini satmak ve  bu maksatla bilet satış yerleri açmak.  3.Eğlence yerleri,fuar alanları,turistik...