03 / 05 / 2024

tcdd marmaray açıklaması

tcdd marmaray açıklaması

TCDD, Marmaray Bölge Müdürlüğü, Müşavir Avrasya Ortak Girişimi ve Yüklenici TGN Ortak Girişimi uzman yetkililerinden oluşan bir teknik ekip tarafından Marmaray’da inceleme yapıldığı belirtildi. Marmaray tüplerinde nemlenmeye rastlanmadı

TCDD'den ''Marmaray'da su sızıntısı'' iddiası açıklaması!

TCDD'den yapılan yazılı açıklamada, bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medyada yer alan "Marmaray'da su sızıntısı" başlıklı haberle ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yapılmasına gerek duyulduğu ifade edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından TCDD ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD ihalesi ile ilgili olarak, "Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasıyla TCDD, İstanbul'umuzun kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı ve kamuya gelir getirmeyi amaçlamaktadır." açıklamasını yaptı.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

İBB'den Kabataş Transfer Merkezi açıklaması!

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Martı projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut, bugün bazı basın kuruluşlarında yayınlanan kampanya haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte Emlak Konut'tan kampanya açıklaması...

TÜPRAŞ'tan Moody's not açıklaması!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ, Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu izlemeye almasının kendi notlarının da düşeceği anlamına gelmediği açıklamasını yaptı.

KONUTDER'den 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte KONUTDER'in açıklaması..

Şişli Belediyesi'nden Cemil Candaş açıklaması!

Şişli Belediyesi'nde imardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Cemil Candaş'ın silahlı saldırıya uğramasına belediyeden tepki geldi. Belediye "Cemil Candaş’a yapılan menfur saldırıyı lanetliyoruz." açıklamasında bulundu.

TOKİ'den Suriyelilere ev açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın “Suriyelileri TOKİ evine yerleştiririz” açıklamasından sonra bürokratlar eldeki konut envanterine ilişkin çalışma başlatırken, TOKİ Başkanı Ergün Turan Hürriyet’e, “Henüz bize verilmiş bir görev yok." dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan ÇED açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, AKP İl Başkanı’nın “Körfez ÇED’i” açıklamasındaki ağır ithamlara cevap verdi. İşte Başkan Kocaoğlu'nun o açıklamaları...

Panora GYO'dan özel durum açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aylık Asgari ve Hasılat Kira bedellerine ilişkine özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Atakule GYO'dan özel durum açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Atakule Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi'ne ilişkin özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Mimarlar Odası'ndan tahliye açıklaması!

TMMOB, Mimarlar Odası'nın kullanımında olan Yıldız Sarayı Dış Karakol binasının dün boşaltılması hakkında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda basın açıklamasını Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ali Ekber Çakar yaptı.

Migros'tan Tesco Kipa açıklaması!

Migros ile Tesco Overseas Investments Limited'in, Tesco Kipa'nın pay devrine ilişkin gizli nitelikte görüşmeler sürdürüldüğü bildirildi. İşte Migros'tan Tesco Kipa açıklaması...

tcdd marmaray açıklaması Haberi

tcdd marmaray açıklaması


TCDD Genel Müdürlüğünce Marmaray'da yapılan teknik incelemede, deniz altındaki tüplerde herhangi bir sızıntı veya nemlenmeye rastlanmadığı bildirildi.


Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarından (TCDD) yapılan yazılı açıklamada, Marmaray'ın deniz altındaki tüplerinde sızıntı iddialarının yer aldığı haberler üzerine, TCDD, Marmaray Bölge Müdürlüğü, Müşavir Avrasya Ortak Girişimi ve Yüklenici TGN Ortak Girişimi uzman yetkililerinden oluşan bir teknik ekip tarafından Marmaray’da inceleme yapıldığı belirtildi.


Teknik incelemede, deniz altındaki tüplerde herhangi bir sızıntı veya nemlenmeye rastlanmadığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Teknik inceleme sonucunda işletme güvenliğine mani herhangi bir durumun olmadığı bir kez daha tespit edilmiştir. Yaklaşma tünellerindeki (kara tünellerinde) nemlenme/ıslaklık, toleranslar dahilinde olup dünyanın bütün kara tünellerinde görülebilecek bir durumdur. Bilgi kirliliğinden ve gerçeği yansıtmayan sızıntı haberlerinden yolcularımızın etkilenmemesi için ikinci kez açıklama yapılmıştır. Marmaray ileri teknoloji ile...