19 / 07 / 2024

tcdd vangölü feribot yapım ihalesi açıklaması

tcdd vangölü feribot yapım ihalesi açıklaması

TCDD yönetimi, bugün basın yayın organlarında ve internet sitelerinde çıkan kuruluşla ilgili haberler üzerine yaptığı açıklamada, 157 yıllık bir kuruluş olduklarını, iş ve işlemleri yapılan bütün ihalelerin denetime tabi olduğunu bildirdi...

TCDD çok sayıda personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

TCDD, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımladığı ilan aracılığıyla 42 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Tüm başvuru şartlarını tek tek açıklayan TCDD, son başvuru tarihinin ise 18 Ağustos olduğunu paylaştı.

İzmir Feribot Ücretlerine Yeni Zamlar: Otomobil Geçişi 80 TL!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in içme suyuna yaptığı ardı ardına zamlardan sonra bu sefer de feribot ücretlerine zam geldi. Üçkuyular - Bostanlı arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribot seferlerinin ücretleri, daha önce yapılan zamdan sonra bir kez daha yükseltildi.

SGK, TCDD, DHMİ ve AFAD memur alımı yapacağını duyurdu! En az lise mezunu! Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın

Kamuya memur alımları süreci başlıyor. TCDD, DHMİ AFAD ve SGK gibi kamu kurumları lise, önlisans ve lisans olmak üzere 500 kamu personeli alımı yapacak. Kamu kapısı açıldı! Fırsatı kaçırmayın.

TCDD sürpriz bir kararla personel alacak! KPSS şartı aranmıyor! 

İş arayanlara beklenen haberi veren TCDD, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İŞKUR resmi internet siteci aracılığıyla yayımlanan ilan kapsamında Vangölü Feribot Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirileceği paylaşıldı.

TCDD flaş zam sonrası gelen tepkiler üzerine indirime gitti! Tarife güncellendi!

TCDD flaş zam sonrası gelen tepkiler üzerine indirime gitti! Tarife güncellendi! Ekonomik kriz nedeniyle bütçelerini dengelemekte zorlanan vatandaşlar, TCDD'ye yapılan yüzde 200'lük zam kararına tepki gösterdi. Meslek odaları ve kamuoyunun eleştirilerine maruz kalan TCDD, aldığı kararda geri adım at

Yüksek Hızlı Tren biletleri zamlandı! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine yüzde 10 oranında zam yaptı.  Yapılan bu son zamla birlikte YHT biletlerinin fiyatları  2022 yılı içerisinde beşinci kez artmış oldu.

Tarihi Göztepe İstasyon Binası TCDD Kültür Sanat Merkezi oldu

Tarihi Göztepe İstasyon Binası biten restorasyonu sonrası "TCDD Kültür Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek. Tarihi bina, açılış töreninin ardından kültür-sanat merkezine dönüşecek.

TCDD'nin 51 milyon 854 bin TL'lik kira alacağı var iddiası!

TCDD’nin kiralardan alması gereken fakat almak için herhangi bir işlem gerçekleştirmediği miktar 51 milyon 854 bin TL'ye yükseldi. Sayıştay’ın, Türkiye Cumhuriyet Devlet Demiryolları’na (TCDD) ilişkin 2020 yılı Denetim Raporu’ndaki detaylar ortaya çıktı. 

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Atila Sertel'den TCDD'nin gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

TBMM KİT Üst Komisyonu'nun gündeminde TCDD ve bağlı ortaklarının bilanço ve hesapları vardı. CHP Grubu sözcüsü Atila Sertel, bilanço ve hesaplara değinilen toplantıda TCDD'nin gayrimenkul ve kira alacaklarına ilişkin konuştu.

TCDD, bu yıl yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine 3.3 milyar TL harcayacak!

TCDD'nin 2021 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 12 milyar 556 milyon TL'lik ödeneğin, 3 milyar 329 milyon TL'si yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine ayrıldı.

KİT'ler arasında en fazla yatırımı TCDD gerçekleştirecek!

Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT), bu yıl 24 milyar 316 milyon 672 bin liralık yatırım yapacak. KİT'ler arasında en fazla yatırımı, bu yıl da TCDD gerçekleştirecek...

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

tcdd vangölü feribot yapım ihalesi açıklaması Haberi

tcdd vangölü feribot yapım ihalesi açıklaması


TCDD yönetimi, bugün basın yayın organlarında ve internet sitelerinde çıkan kuruluşla ilgili haberler üzerine yaptığı açıklamada şöyle dedi: “TCDD 157 yıllık bir kuruluş olup, iş ve işlemlerini yasalara ve mevzuata göre yapmaktadır. Kuruluşumuzun iş ve işlemleri ile yapılan bütün ihaleler denetime tabidir. Yolsuzluk yapıldığı iddia edilen Van Gölü’ne feribot yapımı ihalesine çıkılmış, teklifler uygun görülmediğinden ihale kuruluşumuzca iptal edilmiştir. Kuruluşumuzca ve Kamu İhale Kurumu'nca iptal edilen ihale; istekli tarafından açılan davada mahkemece geçerli kılınmıştır. Mahkeme kararını uygulama zorunluluğundan dolayı yükleniciyle sözleşme imzalanmıştır. TCDD’ye mahkeme kararının uygulanmasından dolayı yolsuzluk ithamı izahtan...