27 / 04 / 2024

Yüksek Hızlı Tren biletleri zamlandı! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Yüksek Hızlı Tren biletleri zamlandı! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine yüzde 10 oranında zam yaptı.  Yapılan bu son zamla birlikte YHT biletlerinin fiyatları  2022 yılı içerisinde beşinci kez artmış oldu.



Yapılan son zamla birlikte , İstanbul-Ankara arasındaki bilet fiyatı 195 TL'den 215 Türk Lirası’na yükseldi. İşte yeni Yüksek Hızlı Tren biletlerinin fiyatları…

YHT BİLET FİYATLARINA YÜZDE 10 ZAM

Eylül ayı başında doğal gaz ve elektriğe yapılan zamların ardından İstanbul’da su fiyatına da yüksek oranda zam yapılmıştı. Art arda duyurulan zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Hem mesafeleri kısaltan, hem konforlu olan, hem de uçak ve otobüse göre daha uygun fiyatları nedeniyle başta öğrenciler olmak üzere her kesimin tercih ettiği Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine zam yapıldı. TCDD, Yüksek Hızlı Tren biletlerine yüzde 10 oranında zam yaptı. 
Yüksek Hızlı Tren biletleri zamlandı! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön