27 / 04 / 2024

tchibo yarışma sonuçları

tchibo yarışma sonuçları

Özgün perakendeci Tchibo’nun, Facebook üzerinden başlattığı “Benim Tchibo Hikayem” yarışmasının kazananları belli oldu. Tchibo tüm katılımcılara sürpriz yaparak her damak tadına hitap eden kahvelerinden hediye ediyor...

Anket sonuçları açıklandı! Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışı sürüyor...

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim öncesinde anket şirketleri tarafından çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk anket sonuçları açıklanmıştı. Buna göre, İstanbul'dan gelen yeni anket sonuçları ise görenleri şaşkına çevirdi. Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

Yarısı bizden kampanyası başvuru sonuçları belli oldu mu? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yarısı Bizden Kampanyası, başvuru sonuçları merak ediliyor. Peki sonuçlar açıklandı mı? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi...

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

İBB'nin İstanbul'daki meydanlar için yaptığı oylamada sonuçlar belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, Taksim ve Bakırköy Meydanları ile Salacak Sahili’nin tasarım yarışmasında oylama sonuçları da belli oldu. 350 binden fazla kişinin oy kullandığı yarışmada Taksim için en fazla oy alan proje, 15 numaralı proje oldu.

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019!

Antalya Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 09.07.2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep İslahiye çekiliş sonuçları 2018!

Gaziantep İslahiye Fevzipaşa 3. Etap'taki 596 konut yarın sahibini bulacak. TOKİ Gaziantep İslahiye çekiliş sonuçları 2018 açıklandıktan sonra burada yer alacak...

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018!

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde kura çekilişi bugün başlayacak ve yarın da devam edecek.

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi!

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Silivri kura sonuçları 2+1!

KİPTAŞ Silivri kura sonuçları 2+1 detayları haberimizde yer alıyor. Kura çekilişi yarın yapılacak projede başvuru dönemi 18 Nisan'da sona erdi. 

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1!

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları 1+1 henüz belli olmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018!

Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018 henüz belli olmadı. Maşuk 5. Bölge TOKİ kura sonuçları 21.02.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

tchibo yarışma sonuçları Haberi

tchibo yarışma sonuçları

Tchibo’nun, Mayıs ayı başında Facebook üzerinden başlattığı “Benim Tchibo Hikayem” büyük ilgi gördü. Katılımcıların fotoğraflarını yükleyerek Tchibo hikayelerini anlattıkları yarışma; yine Facebook kullanıcılarından toplanan oy sayısına göre Tchibo jürisi tarafından belirlendi. En fazla oy alan üç kişiye, tek tuşla farklı kahve lezzetleri sunan ve “her eve bir barista” mottosuyla çıkan Cafissimo kahve makinesinin yanı sıra; sütlük, kapsül kahve çeşitleri ve kahve fincanından oluşan bir kahve seti armağan edildi. Yarışmanın sonuçlanmasıyla birlikte tüm fotoğraflar, Facebook üzerinden yayınlanacak albümde yer alacak. Ayrıca tüm katılımcılara yükledikleri fotoğrafları özel tasarımlı kartpostal olarak göndereceklerini ifade eden Tchibo yetkilileri, bunun yanında herkese birer paket de kahve armağan edeceğini...