29 / 04 / 2024

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi bu yıl Antalya'da yapıldı. Seminerde Rusya, İtalya, Hindistan ve Türkiye temsilcileri sektörün geleceğini konuştu. 

IMF’nin teknik ekibi eylül ayında Türkiye’ye geliyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), teknik ekibinin dördüncü madde konsültasyonuna hazırlık için eylül ayında Türkiye'ye rutin bir ziyarette bulunacağını duyurdu. Ayrıca, IMF, Türkiye'den herhangi bir ekonomik destek talebi gelmediğini de paylaştı.

Tefal GV9620 Pro Express Ultimate Buhar Kazanlı Ütü kaç TL! Teknik özellikleri neler?

Tefal Buhar Kazanlı Ütü, 8 bar buhar basıncı, 180 gr/dk sürekli buhar gücü sayesinde her kumaş türünü pratik ve hızlı bir şekilde ütüler. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Çimento sektöründen enerji maliyetlerindeki artışa çözüm çağrısı!

16. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi, “Yeşil Dönüşümde Çimentonun Geleceği” temasıyla Kaya Palazzo Golf Resort Belek Hotel’de gerçekleştirildi. Peki çimento sektöründeki son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye, uluslararası yatırımcıların radarında! 

Yabancılara konut satışında Haziran ayında tüm zamanların en yüksek rakamları kaydedilirken, 2022'nin ilk yarısında ise Ocak-Haziran rekoru kırıldı. İşte dikkatleri çeken yabancıya konut satışı verileri...

Yapı Malzemeleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği kapsamında uygulanacak uyumlaştırılmış teknik şartnamalerin duyurulmasına ilişkin tebliğ bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

TÜGEM, Nar Global’in küresel ortağı oldu!

Emlak sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşu olarak bilinen TÜGEM uluslararası bir başarıya imza attı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Türkiye çimentocuları tek çatı altında toplandı!

Çimento sektöründe 66 markayı temsil eden Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), 'Türk Çimento' markasıyla yoluna devam etme kararı aldı. 

Brent petrolün varili 51,64 dolardan işlem görüyor!

Brent petrolün varili son 9 ayın en yüksek seviyesine yaklaştı ve uluslararası piyasalarda 51,64 dolardan işlem görüyor.

Yol haritası hazırlanıyor! Türkiye'nin yüzde 95'i riskli!

TÇMB öncülüğünde bir araya gelen Türkiye’nin lider sivil toplum örgütleri, “Türkiye Deprem Hazırlık Yol Haritası” hazırlanması konusunda güçlerini birleştirecek.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nden sivil inisiyatif çağrısı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), İzmir depreminden sonra binaların güçlendirilmesinde, yenilenmesinde, kontrol ve denetiminde rol sahibi olan tüm sivil toplum kuruluşları, sektör oyuncuları ve meslek odalarını bu alandaki çalışmaları desteklemek üzere bir araya gelmeye çağırdı. 

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Ekim ayında uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 23 artarak 5 bin 331 oldu. Gayrimenkul satışındaki ivmenin sektör adına umut verdiğini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Başkanı (GİGDER) Ömer Faruk Akbal, Türkiye’nin gayrimenkul ihracatın

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi Haberi

TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi


Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlenen TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi bu yıl Antalya'da gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi ile çimento sektörü bir araya geldi.


TÇMB Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi'nde Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M.Şefik Tüzün, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği CEO’su İsmail Bulut, Rusya İnşaatçılar Birliği Çimento Komitesi Başkanı Dr. Eduard Bolshakov, Hint Çimento ve Yapı Malzemeleri Ulusal Konseyi Eş Direktörü Dr. Breja, İtalya Çimento Üreticileri Birliği CEO’su Giuseppe Schiltzer açılış konuşması yaptı.


14. TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi 13 Ekim'e kadar devam edecek. Sergide toplam 21 sunum gerçekleştirilecek. 


Bu yılki büyüme hedefi yüzde 5

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M.Şefik Tüzün, Türk Çimento sektörünün üretimde...