13 / 05 / 2024

Team Group Mobilya Mimarlık adres

Team Group Mobilya Mimarlık adres

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yusuf İsa tarafından kuruldu.

Ad Group Emlak Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ad Group Emlak Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Danıa Shaban A. Omran tarafından kuruldu.

Brs Group İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs Group İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kuru ve Halil Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

United Group Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Mobilya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Nashat Fares M. Alhaj Yasin tarafından kuruldu.

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kazım Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bay Group Mobilya İnşaat Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Esra Davet tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Hedefim Group bu yıl mobilyaya yatırım yapacak!

Mobilya, inşaat alanında sekiz farklı markaya imza atan Hedefim Group, bu yıl özellikle mobilya alanında yatırım yapacak. Şirket bu kapsamda ilk kez gerçekleştireceği mobilya ihracatı için geri sayıma başladı.

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı!

Turanlar Group İntermob 2014'e katıldı. Turanlar Şirketler Grubu; mobilya yan sanayi ve ahşap endüstrisinin Türkiye ve Avrasya coğrafyasındaki en önemli fuarı Intermob’a bu sene dört önemli yenilikle katıldı.

Turanlar Group, Intermob 2014’e teknolojiyle damga vurdu!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı Intermob 2014’e Turanlar Group teknolojiyle damga vurdu...

Group Odi yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor!

İzmir' deki üretim tesislerinde ahşap mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren Group Odi, Türkiye çapında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarının yanı sıra yurtdışında da adını duyurmaya devam ediyor...

Team Group Mobilya Mimarlık adres Haberi

Team Group Mobilya Mimarlık adres

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Şirket her türlü mobilyalar ile, mutfak dolabı, oturma grupları, vestiyer, mobilya dekorasyonu, sehpa, dolap vs. hertürlü ahşap esaslı mobilyaların, dekorasyonların ve aksesuarlarının alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlaması, imalatını yapabilir. Komple mobilya dekorasyonu,tanzimi ve teşrifi ile ilgili her türlü işleri yapabilir, başkalarına yaptırabilir, ithal, ihraç, imalat ve ticaretini yapabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres:Mahmutbey Mh.Taşocağı Yolu Cd. Balance Güneşli Sit.19/4/101...