04 / 05 / 2024

TeamERA antalya semineri

TeamERA antalya semineri

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

RE/MAX Türkiye’den özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye’den bir franchise ofisi açmak amacıyla bir bayilik semineri düzenleyecek. Ücretsiz olan seminer, 6 Nisan 2019 tarihinde Antalya'da gerçekleşecek.

RE/MAX Türkiye'den Akdeniz Bölgesi'ne özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, Antalya'da 2 Şubat'ta gerçekleşecek...

Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

Antalya'da parçacık planlı kentsel dönüşüm!

Şehir Plancıları Odası Genel Merkezi, meslek içi eğitim semineri Antalya'da gerçekleşti. Seminer'de Antalya'daki kentsel dönüşüm masaya yatırıldı.

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

Antalya'da 12 yılda 2 baraj ve 16 gölet inşa edildi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'İhale ve Tatbikat Eğitim Semineri'' Antalya'da başladı.Eğitim seminerine katılan Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu Antalya'daki baraj ve gölet projelerinden bahsetti.

Antalya'da imar mevzuatı semineri yapıldı!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, Büyükşehir Yasası 'imar mevzuatı' hakkında bilgilendirme semineri verdi.

AKBB Antalya'da imar mevzuatı bilgilendirme semineri verdi!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili ‘imar mevzuatı’ bilgilendirme semineri verdi.

Manavgat'ta imar yönetmeliği semineri düzenlendi!

Antalya ilinin Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Manavgat Mimarlar Odası Temsilciliği ve Manavgat İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği Antalya Manavgat'ta imar yönetmeliği semineri düzenledi...

Antalya Limanı'ndaki eski tekneler kaldırılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yat Limanı İşletme Müdürlüğü, terk edilmiş eski tekneleri kaldırarak limanda görsel kirliliği temizliyor

Antalya Limanı'nın yolcu salonu yenilenecek

Antalya Limanı'nda yolcu salonunun yenileneceği ve yaklaşık altı ay sürecek çalışmalar sırasında gelen yolculara çadırda hizmet verileceği bildirildi

Antalya'daki hazine arazilerine alıcı çıkmadı

Maliye Bakanlığı tarafından Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun Hazine arazilerine alıcı çıkmadı

TeamERA antalya semineri Haberi

TeamERA antalya semineri

Türkiye’nin en genç global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitim seminerlerine aralıksız devam ediyor. TeamERA İzmir ve Ankara’dan sonra 14 Şubat Salı günü Antalya’da sektör profesyonellerini buluşturacak. Son durağı İstanbul olan eğitim seminerleri 16 Şubat’ta sona erecek.

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Türkiye, eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. İlki 7 Şubat tarihinde İzmir’de gerçekleşen TeamERA eğitim seminerlerinin ikincisi Ankara’da 9 Şubat tarihinde yapıldı. 14 Şubat tarihinde üçüncü durağı Antalya’da gerçekleşecek olan TeamERA, eğitim seminerleri sırasında 2016 yılının son çeyrek bölgesel ödülleri de sahiplerini bulacak. 


ERA Gayrimenkul Türkiye, sadece kendi bulunduğu şehirde değil diğer şehirdeki TeamERA’lara da katılarak ERA’lılar arasındaki iş ve paylaşım network’ünü bu yıl yapacağı referral (bir gayrimenkul danışmanın kendi uzmanlık bölgesi  dışında gelen portföyü, portföyün yer aldığı...