07 / 05 / 2024

Teb örnek oluşu

Teb örnek oluşu

Melek yatırımcı ekosisteminde işin hem yatırımcı hem de girişimci tarafında destek sağlayan TEB, böylece 'çember'i tamamlamış oldu. TEB, 360 derecelik bu bakışı da BNP Grubu'na ihraç etmeye hazırlanıyor.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Vestel Retro Filtre Kahve Makinesi Düş Mavisi en uygun fiyata nerde satılıyor? 29 Ocak fiyat listesi

Türk kahvesi makinesi almak isteyenlerin tercihi hem uygun fiyatlı oluşu hem de uzun yıllar kullanabileceğiniz kalitede olmasıdır. 

Beyaz eşyada piyasanın en ucuzları A101’de! A101 19 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri her hafta sayfalarca yayınladığı katalogda çeşit çeşit aktüel ürünlere yer veriyor. Bu ürünlerin özellikle piyasa geneline göre daha hesaplı ve indirimli oluşu vatandaşları cezbediyor.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Hyundai i10'da Haziran fırsatı! Ödemeler 6 ay sonra başlıyor! 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hyundai i10 Haziran fiyatları belli oldu mu? Hyundai i10, akıcı çizgilere ve güçlü hatlara sahip oluşu ile benzersiz manevra kabiliyetiyle sürücüleri cezbediyor. Peki Hyundai i10 Haziran fiyatları belli oldu mu? Hyundai i10 fiyatı ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

TOKİ projelerinin oluşturduğu mağduriyet TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, TOKİ'nin yaptığı konut projelerinin oluşturduğu mağduriyeti TBMM gündemine taşıdı.

2. el konutta satışlar artacak!

Konut uzmanı Rodi Kayım'a göre, son dönemlerde yatırım amaçlı konut satın almaktan çok oturmak için konut alanların sayısının fazla oluşu ikinci el konut satışlarını artırdı.

Ankara’nın en değerli bölgesi Çukurambar!

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, Ankara’nın hızlı gelişen lokasyonu Çukurambar’ın neden bu kadar değer kazandığını ve tercih edildiğini anlattı. Gürlek, ulaşımın rahat olması ve AVM'lere yakın oluşu gibi etkenlerin fiyatları daha da artıracağını söyledi...

Tüketici kredilerinin 171,1 milyar lirası konut!

TCMB tarafından yayımlanan Haftalık Para ve Banka İstatistikleri'ne göre, tüketici kredilerinin 171 milyar 143 milyon 830 bin lirası konut kredilerinden oluşu...

Şehirlerin aynılaşması, kırsal alanların yok oluşu önlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Türkiye Mekansal Strateji Planı, şehirlerimizin aynılaşmasına, kırsal alanlarımızın yok oluşuna karşı geliştirdiğimiz bir aksiyon planıdır. " dedi..

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Teb örnek oluşu Haberi

Teb örnek oluşu

Hazine Müsteşarlığı’ndan melek yatırımcıları sertifikalandırma izni alan TEB, yabancı bankalara örnek oldu. TEB Özel Bankacılık bünyesinde hem yatırımcıyı hem de girişimciyi eğiten bir ekosistem kuran banka, çalışmalarıyla BNP Paribas’a ‘know-how’ transferi yapmaya başladı. ABD’deki teknoloji merkezi Silikon Vadisi’nde ofis açan TEB, BNP Paribas grubunun inovasyon ödülünü de kazandı. 


BNP Paribas’ta benzer bir melek yatırım platformu olmadığını söyleyen TEB Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi “Biz bir yandan Girişim Evleri aracılığıyla girişimcileri, diğer yandan da melek yatırımcı olmak isteyen müşterilerimizi eğitip sertifikalandırıyoruz. 11 Şubat’ta Hazine Müsteşarlığı’ndan Bireysel Yatırımcı Katılım Sertifikası vermeye hak kazandık. Bu sertifikayı verme hakkına sahip tek bankayız. Girişimcileri bir araya toplayan birçok sistem vardı, biz de yatırımcıları bir araya topluyoruz. Kimseye şu girişime yatırım yap demiyoruz ama onlara...