05 / 05 / 2024

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Kimin

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Kimin

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Lojistik İletişim Hizmetleri Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Kenan Uzunhasan ve Temel Eryıldız imasıyla kuruldu.

Elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? Enerji Bakanı resmen açıkladı!

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz ve elektrik fiyatlarında nisan ve mayıs ayında zam gelip gelmeyeceğini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza yeni zam gelecek mi? İşte Bakan Bayraktar'ın konu ile ilgili açıklamalar...

Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı resmen açıkladı!

Milyonlarca kişi nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanından açıklama geldi. Nisan ayında Nisan ayında elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor?

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merfa Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Gücüncü tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erenay Enerji Elektrik Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Süne tarafından kuruldu.

Elektrik borcu olanların dikkatine! Yeni enerji paketi yolda!

Elektrik borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber paylaşıldı. AK Parti, yeni bir enerji paketi hazırlıyor. İşte detaylar!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exertion Enerji ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adil Köroğlu, Halil Çelik ve Mustafa İlhan Kayabaş ortaklığında Bakırköy'de kuruldu.

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Boatech İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Yılmaz ve Bayer Elektrik Enerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret An ortaklığında kuruldu.

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mfp İnşaat Elektrik Enerji Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hacı Pektaş tarafından kuruldu.

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Kimin Haberi

Tecem Elektrik Enerji İnşaat Kimin


Tecem Elektrik Enerji İnşaat Lojistik İletişim Hizmetleri Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Kenan Uzunhasan ve Temel Eryıldız imasıyla kuruldu. 


Tecem Elektrik Enerji İnşaat Lojistik İletişim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1. Elektrik enerjisi üretimi dağıtımı perakende satışı toptan satışı ve ilgili sair faaliyetler ile iştigal eden şirketlere hizmet verecek servis birimleri oluşturmak. 2. Elektrik şebekleri ve elektrik üretim tesisleri de dahil olmak üzere elektrik enerjisi sektörüne yönelik olarak tüm teknik altyapı ve sistemlerin bakım ve işletme hizmetlerini yapmak. 3. Elektrik şebekeleri ve elektrik üretim tesisleri de dahil olmak üzere elektrik enerjisi sektörüne yönelik olarak anahtar teslim projeler yürütmek. 4. Elektrik yüksek orta ve alçak gerilim hat ve tesislerinin elektrik şebekelerinin trafoların,elektrik dağıtım pano ve tablolarının kontrol kumanda...