30 / 06 / 2024

tedaş gayrimenkullerinin satışı

tedaş gayrimenkullerinin satışı

ÖİB, TEDAŞ ve Gayrimenkul AŞ'ye ait Ankara, İstanbul, Elazığ, Aydın, Siirt, Bitlis, Düzce ve Muş 'taki bazı gayrimenkullerin özelleştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen nihai pazarlık görüşmelerini tamamladı

Ziraat GYO'nun satışları 1 yılda yüzde 174,3 arttı: 2023'te 2,7 milyar TL'lik satış! 

Ziraat GYO, 2023 yılını kapsayan faaliyet raporunu açıkladı. Şirketin gayrimenkullerinin değerkeri, satış ve kira gelirleri tek tek açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kredi borcu olan kişinin gayrimenkulleri borç karşılığı satılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kullanılan krediler takibe düştüğünde borçlunun gayrimenkullerinin satılıp satılamayacağını kaleme aldı. 

HalkBank kampanyalı konut kredisi faizlerini arttırdı!

HalkBank banka gayrimenkullerinin satışında sunduğu kampanyalı konut kredisi faiz oranlarını arttırdı. Halkbank kredi ürünü için 37 puan faiz artışı uyguladı.

Konut satışına yeni formül!

Moa Mimarlık şirketinin kurucusu Can Serçe, konut satışlarının azalmasıyla gayrimenkul sahiplerinin mevcut konutlarını yenileyip gayrimenkullerinin değerlerini artıracaklarını söyledi.

FETÖ üyelerinin 1 milyar TL'lik gayrimenkulleri satılacak!

Kaynak Holding’in eski ortaklarının da aralarında olduğu 11 kişinin 1 milyar TL’lik şahsi mal varlığı tespit edildi.  Finans barolarının gayrimenkullerinin satışı gündemde.

Yahoo 4.8 milyon TL'ye Verizon'a satıldı!

Bir süredir zarar eden internet devi Yahoo ABD'nin en güçlü şirketlerinden biri olan Verizon'a 4.8 milyon TL'ye satıldı. Yahoo'nun gayrimenkullerinin satılıp satılmadığı hakkında ise şuanlık bir bilgi bulunmuyor.

TEDAŞ'ta sıfır satış rekor zarar!

Kamu şirketi TEDAŞ'ın kuruluşa bağlı elektrik dağıtım şirketlerinin satılmasıyla ticarî faaliyetleri sonlandı. Ancak çalışmalarını sürdüren şirket, Hazine Müsteşarlığı'nın yeni açıkladığı rapora göre önceki yılı yaklaşık 540 milyon lira zararla kapattı.

Fahrettin Yahşi: TURYAP’la işbirliği yapmaktan memnunuz!

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin YAHŞİ, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’la işbirliği yapmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Aydın Çine Belediyesi gayrimenkullerini satacak mı?

Çine Belediyesi’nin gayrimenkullerinin satışı konusunda, Çine Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Eski Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi, CHP’lilere destek verdi.

ÖİB, Sümer Holding'in Konya ve Bilecik gayrimenkullerinin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Konya ve Bilecik'te yer alan taşınmazların satışına onay verdi. Özelleştirme İdaresi'nin tebliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

FU Gayrimenkul, sunduğu hizmetleri Avrupa'ya taşıdı!

Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız için artık Türkiye'ye gelmeden, gayrimenkullerinin satışı ve ipotek gibi işlemlerini bulundukları ülkeden yapma devri başladı. FU Gayrimenkul de çalıştığı banka ve finans kuruluşlarına sunduğu hizmeti Avrupa'ya taşıdı.

Vakıf Bank e-ihaleyle gayrimenkul satacak!

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. İhaleye katılarak teklif vermek isteyen müşterilerin, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor.

VakıfBank gayrimenkul satışlarını e-ihale üzerinden yapıyor!

VakıfBank, gayrimenkullerinin satışını, e-ihale sistemiyle internet üzerinden yapmaya başladı. İhaleye katılarak teklif vermek isteyen müşterilerin, herhangi bir VakıfBank şubesine başvurarak teminat yatırması ve kullanıcı kaydını yaptırması gerekiyor.

tedaş gayrimenkullerinin satışı Haberi

tedaş gayrimenkullerinin satışı


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan (ÖİB) yapılan açıklamaya göre, nihai pazarlık görüşmeleri sonucunda, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ'ye (TEDAŞ) ait Ankara'nın Yenimahalle ilçesi, Ergazi İmar Mahallesi'nde bulunan 51 metrekare yüzölçümlü trafo alanı imarlı gayrimenkule en yüksek teklifi 37 bin 500 lira ile Diva Kurumsal Yemek Servisi Hizmetleri Gıda, Turizm, Taşımacılık, Kırtasiye, Sanayi, Ticaret Ltd. Şti. verdi. 


İstanbul'un, Bağcılar ilçesi, Kirazlı köyünde bulunan 18 bin 201,61 metrekare yüzölçümlü prestij hizmet alanı imarlı gayrimenkulün 59/18 bin 602 metrekare oranındaki hissesine 466 bin lira ile en yüksek teklifi Sur Yapı Endüstri, Sanayi ve Ticaret AŞ sundu. 


Siirt'in, merkez ilçesi, Kooperatif Mahallesi'ndeki 137 metrekare yüzölçümlü ticaret alanı imarlı gayrimenkul için en yüksek teklifi 84 bin lira ile Ramazan Sizer verdi. 


Elazığ'ın merkez ilçesinde bulunan 433 metrekare yüzölçümlü konut alanı...