02 / 05 / 2024

tek art alaçatı otel

tek art alaçatı otel

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş, İzmir Alaçatı'daki otelinin işletmesi için Bilgili Holding A.Ş ile görüşmelere başladı...

Prefabrik evlerde son trend Alaçatı modeli! Fiyatını gören şaşıracak! 

Son zamanlarda büyük ilgi gören prefabrik evlere talep her geçen gün artıyor. Talebin fazla olması ile yeni tasarım ve özellikte profabrik evler üretilmeye başlandı. Bunlardan biri de Riwer Wood tarafından Bursa'da üretilen Alaçatı modeli prefabrik evler. Peki Alaçatı modeli prefabrik evler ne kada

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Tek-Art İnşaat Alaçatı'daki villaları için reklam verecek!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Alaçatı villa satışı için reklam verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Alaçatı'da başlayan inşaatlar sörfü olumsuz etkiliyor!

Alaçatı Körfezi’nde artık milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor. Ve bu yatırımlar durmak bilmiyor, boş yer kalmayana kadar da devam edeceğe benziyor. Ancak bir sorun var. Sörfü bilenlere göre, bu kadar yatırımın sörfe faydası yok.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım!

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunuyor. Villa konseptiyle geliştirilen proje 16 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Çeşme Mimarin Köyce Alaçatı satılık konut fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Toplamda 62 adet villanın yer aldığı projede teslimlerin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Mimarin Köyce Alaçatı görselleri!

Mimarin Köyce Alaçatı'da villa fiyatları 775 bin TL'den başlıyor. Proje Çeşme merkeze 9 kilometre, Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. İşte Mimarin Köyce Alaçatı görselleri...

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim!

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim için 0232 446 0 406 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 16 dönüm olarak belirlenen proje Suv Yapı imzası taşıyor.

Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları!

İzmir Çeşme - Alaçatı'nda hayata geçirilen proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı fiyatları 775 bin TL 'den başlıyor.

Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı satışta!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçirilen Suv Yapı Mimarin Köyce Alaçatı satışta. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülen projede toplam 62 adet villa bulunuyor.

Tek-Art İnşaat 6 aylık ara dönem faaliyet bilgileri!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık ara dönem faaliyet bilgilerine ilişkin sınırlı denetim raporunu yayınladı.

tek art alaçatı otel Haberi

tek art alaçatı otel


Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş açıklaması;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:İzmir Alaçatı'da yapımı devam etmekte olan 5 yıldızlı otelimizin işletmeye verilmesi ile ilgili görüşmeler kapsamında, Bilgili Holding A.Ş. ile görüşmelere başlanılmış olup, konu ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile...