08 / 05 / 2024

Tek-Art ekspertiz raporu

Tek-Art ekspertiz raporu

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tek-Art İnşaat gayrimenkullerinin ekspertiz raporlarını yayınlayacağını açıkladı. 

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Özel bankaların başlattıkları kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Tek-Art İnşaat 2021 yılında ne kadar hasılat elde etti?

Tek-Art İnşaat tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 döneminde 41 milyon 122 bin 80 TL hasılat elde etti.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Soner Yılmaz, yeniden Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tek-Art İnşaat'ın yönetim kuruluna seçilen üyeler görev taksimi yaptı. Soner Yılmaz Tek-Art İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılı olağan genel kurulu 5 Kasım'da!

Tek-Art İnşaat'ın 2020 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 5 Kasım 2021 Cuma günü saat 14.00'da Halkalı Caddesi No:245 Sefaköy/Küçükçekmece/İSTANBUL adresinde bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Tek-Art ekspertiz raporu Haberi

Tek-Art ekspertiz raporu


Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tek-Art İnşaat gayrimenkullerinin ekspertiz raporlarını yayınlayacağını bildirdi. 

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar Anonim Şirketi ünvanlı  237750 ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında toplandı.

1- İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesinde bulunan 37.338 m2 arsa içerisinde grup şirketlerimizin de merkezlerinin bulunduğu Bina ve Stüdyolarımızın yeni imar planı dikkate alınarak ekspertiz değerlerinin güncellenerek kamuoyu ile paylaşılmasına,

2- İzmir İli, Alaçatı İlçesinde bulunan 80.966 m2 arsa içerisinde yatırımı yeni tamamlanan 167 oda (96 Standart Oda, 6 Suit Oda, 65 Apart Ünite-Villa Tipi-) 464 yataklı 5 Yıldızlı Otel'in ekspertiz değerlerinin güncellenerek kamuoyu ile paylaşılmasına,


  
3-ntalya İli Kemer İlçesi Beldibi Mevkiinde 591 parsel üzerinde  (49 yıllığına...