28 / 04 / 2024

Tek Havuz Teknik İnşaat iletişim

Tek Havuz Teknik İnşaat iletişim

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysal Kayar tarafından kuruldu.

Kamuda çalışan mühendis ve teknik personel için üç yeni sendika kuruluyor

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, için "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere üç sendika kuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık ve Suat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alacak! Hemen tek tek açıklanan başvuru şartlarına göz atın! 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayımladı. İşte söz konusu ilandaki başvuru şartları...

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tek Teknik Taahhüt İnşaat Malzemeleri Elektrik Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Resul Gökgöz tarafından kuruldu.

Arçelik 6055 UHI E Sınıfı 5 Programlı Bulaşık Makinesi Inox ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Bulaşık Makinesi, sahip olduğu teknoloji sayesinde 5 farklı yıkma fonksiyonuyla, 14 kişilik bulaşığı tek seferde yıkar. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysal Kayar tarafından kuruldu.

Deprem için yapılacak tek şey dönüşümü hızlandırmak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır Silivri'de meydana gelen depremle ilgili olarak, "Yapılacak tek şey bu binaları sağlamlaştırmak ve kentsel dönüşümü hızlandırmaktır." dedi.

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebgi İnözü tarafından kuruldu. 

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Hiz Teknik Hizmetler Yapı ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Sevgi İnözü tarafından kuruldu.

THY'nin ciroda tek rakibi Koç!

HABOM tesisini Sabiha Gökçen’e kuran THY, şimdi THY Teknik ile bu şirketi tek çatı altında birleştirecek. 550 milyon dolarlık yatırımla yapılan HABOM ile THY Teknik’in yeni merkezi ise yine Sabiha Gökçen olacak

Kalekim teknik çözüm yaklaşımıyla BATIMAT Fuarı’nda!

Fransa’nın başkenti Paris’te 4-8 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen dünyanın en önemli yapı fuarlarından BATIMAT 2013’te yerini alan Kalekim; teknik yapıştırıcılar, havuz ürünleri, iç ve dış cephe boyalarını sektör profesyonelleriyle buluşturdu...

Fertek Teknik Yapı İnşaat Müteahhitlik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fertek Teknik Yapı İnşaat Müteahhitlik Taahhüt Turizm Taş. Tek. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Yugruş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu

Tek Havuz Teknik İnşaat iletişim Haberi

Tek Havuz Teknik İnşaat iletişim

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysal Kayar tarafından kuruldu.

Tek Havuz Teknik İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü sanayi ve is makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. -Sanayide kullanılan alüminyum, ahsap, pvc isleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. -Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, baglantı parça ve aksamlarını üretmek. -Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak. -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...