02 / 05 / 2024

tek katlı ev maliyetleri

tek katlı ev maliyetleri

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde tek katlı bir ev inşa etmek istediğinizi düşünelim. Tek katlı bir ev kaça mal olur? Tek katlı ev yapmak için hangi masrafların hesaplamaya dahil edilmesi gerekiyor?

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira?

Beton ev yerine prefabrik ev almak isteyenler güncel fiyatları merak ediyor. Peki, Tek katlı prefabrik ev ne kadar? 1+1 prefabrik ev fiyatı kaç lira? İşte detaylar...

Ev alacaklara son dakika müjdesi: O ilde bahçeli ev satılıyor! Bu tarihe aman dikkat! 

Kastamonu İl Özel İdaresi, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Camikebir Mahallesi, Müezzin Mevkiinde yer alan tek katlı ev ile bahçesini satıyor. Peki Kastamonu İnebolu'da yer alan bahçeli evin fiyatı ne kadar? 

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Prefabrik ev kaç yıl dayanır? Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadardır?

Prefabrik evler, betonarme evlere göre daha çabuk inşa edilmesi pek çok vatandaşın aklına bu yapılar dayanıklı mı, değil mi? sorusunu getiriyor. İşte bu konuda merak edilen yanıtlar ve detayları!

65 bin TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 62, 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik konutlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 55 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 200.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

Prefabrik ev fiyatı düştü mü? Tek katlı prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik ev fiyatları ne kadardır? Prefabrik evlerin fiyatları metre farkına bağlı olarak değişmektedir. Peki “Tek katlı prefabrik evler ne kadardır?” İşte detaylar!

Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadar? 

Tek katlı prefabrik ev yaptırmak isteyen vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını sorguluyor. Peki, Ekonomik tek katlı prefabrik evler ne kadar? İşte detaylar...

Tek katlı prefabrik evler ne kadar? Devlet prefabrik ev desteği veriyor mu?

Vatandaşlar devket tarafından sağlanan prefabrik ev desteğinin ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, devlet ne kadar destek veriyor? tek katlı prefabrik ev ne kadar? İşte detaylar...

Ekonomik dubleks prefabrik evler ne kadar? 158 metrekare iki katlı ev kaç TL?

İnşaat malzemelerinin artması konut fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Bu sebeple ev sahibi olma hayali olan vatandaşlar ekonomik prefabrik evlere yöneldi. İşte 2023 prefabrik evler fiyat listesi...

120 metrekare 3+1 prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik fiyatı ev ne kadar? İşte tek tek prefabrik ev fiyatları!

120 metrekare 3+1 prefabrik ev ne kadar? En ucuz prefabrik fiyatı ev ne kadar? İşte tek tek prefabrik ev fiyatları... Hemen bakın...

Tek katlı ve 2 katlı prefabrik ev fiyatlarında fırsat! En ucuz prefabrik evler kaç TL? 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

Devlet tarafından prefabrik ev yardımı veriliyor. Bu yardımın açıklanmasının ardından prefabrik ev fiyatları merak edilmeye başlandı. Peki prefabrik ev fiyatları kaç lira oldu? En ucuz prefabrik ev ne kadar? İşte 10 Aralık 202 fiyat listesi...

Tek katlı bir ev kaç günde biter?

İnşaatların belli bir bitim tarihi bulunmaktadır. Bu süreç kat sayısına göre değişiklik göstermektedir. Peki “Tek katlı bir ev kaç günde biter?” İşte merak edilen detaylar!

tek katlı ev maliyetleri Haberi

tek katlı ev maliyetleri

Tek katlı bir ev kaça mal olur?

Arsası üzerinde tek katlı bir ev inşa etmek isteyen kimselerin öncelikle bir proje hazırlamaları ve bu projeye belediyeden ruhsat almaları gerekiyor.


Belediyeden alınacak izinler için belli oranda harç ödemesi yapılıyor. Peki, belediye ve diğer kurumlara ödenecek harçlar haricinde tek katlı bir ev kaça mal olur?


Ev maliyetini sairenin büyüklüğü, şekli, konumu, kullanılan inşaat malzemelerinin kalitesi, balkon olup olmaması, balkonun büyüklüğü, binadaki ortak alanlar gibi faktörler doğrudan etkiliyor.


Arsası üzerinde tek katlı bir ev yaptırmak isteyenlerin daire maliyeti arsa payı da dahil edilerek hesap ediliyor. Bu rakam ortalama olarak bir daire için 60 - 80 bin TL olarak karşımıza çıkıyor.


Hesaplamaya dahil edilmesi gereken diğer masraflar şu şekilde sıralanıyor:

Her türlü genel gider, katma değer vergisi ve diğer vergiler...