18 / 05 / 2024

Tek Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi

Tek Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi 19 Şubat 2015'te, 4 milyon TL sermaye ile Çekmeköy Ömerli Mahallesi 'nde, Abdullah Koçal Şube Müdürlüğü 'nde açıldı.

Bu desteği kaçıran çok üzülür! Tek seferde 150 bin TL verilecek

KOSGEB ve Halkbank ortaklığı ile bir kereye mahsus olmak koşuluyla geri ödemesiz 150.000 TL kira desteği sunulacak. Bunu duyar duymaz ayrıntılarla alakalı araştırmalar başladı. Tek seferlik olmak üzere 150 bin TL kira desteği detayları haberimizde. 

Altın fiyatlarında beklentiler tek tek açıklandı! 2024'ün ilk çeyreği için buz kestiren rakam! 

Bu hafta 3 ayın en düşük seviyesi olan 1.930 dolara kadar düşen ons altında gerçek boğa koşusunun başlaması için Fed’in faiz artırımlarıyla işinin tamamlanmış olması gerekli. Uzman isimler altın fiyatları ile ilgili beklentilerini tek tek açıkladı.

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Koç tarafından kuruldu. 

Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros Market Birlikten Berekete kampanyasına özel indirimli ürünleri tek tek duyurdu. Peki, Migros'ta hangi ürünlerde indirim var? Migros'ta 4 litre ayçiçek yağı 129 TL, tam yağlı beyaz peynir 69 TL! Yüzde 40 indirimi duyan koştu! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Koçak'ta internete özel altın fırsatları! Hemen bakıp alın! Yüzde 41'e varan indirim! 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak'ta büyük indirim fırsatı başladı. Yüzde 41'e varan indirim başlatan Koçak altın fırsatlarını tek tek açıkladı. Özellikle taşlı yüzüklerin ağırlıklı olduğu bu indirim sadece internete özel. Hemen bakıp alın! İşte Koçak 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

EYT’de çarpıcı iddia! Kadınlara 20 yıl erkeklere 25 yıl koşulu

Milyonlarca EYT’li kişinin beklemiş olduğu düzenlemede ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki EYT’li kişilerde 20 ve 25 yıl koşulu ne oluyor? İşte detaylar…

Kalamış Yat Limanı'nın Koç’a devrine onay!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesi resmen Koç Holding bağlı ortaklığı Tek-Art'ın oldu.

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkoç Altyapı İnşaat Restorasyon Madencilik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnan Koç tarafından kuruldu.

Tek konutu olan emekliler vergi ödemeyecek!

Tek bir evi bulunan emekliler, sıfır oranlı emlâk vergisinden faydalanabiliyor. Bu imkandan faydalanmak isteyen kişilerin gerekli koşulları yerine getirmesi gerekiyor. İşte tüm merak edilenler...

İtalya’da bu evler sadece 8.5 TL! Tek şart restorasyon!

İtalya'da "Sicilya'nın Balkonu" olarak bilinen Troina kasabasında 1 euro (8.47 TL) fiyatla evler satışa sunuldu. Bölgenin popülasyonunu artırmak için atılan adımdaki tek koşulu evleri restore etmek.

Konut kredisi faizleri zirveye koşuyor!

Konut kredisi faiz oranları zirveye koşuyor. Sıfır konut için aylık yüzde 1'in altında faiz teklif eden tek kamu bankası var. Özel bankalarda ise konut kredisi faizleri yüzde 1.15 ile yüzde 1.80 seviyeleri arasında değişiyor.

Tek Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi Haberi

Tek Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi

Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi 4 milyon TL sermaye ile 19 Şubat 2015'te, Abdullah Koçal Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi iş konusu;Madencilik ve imalat sanayisi yapılarının inşaatı (sarım mili ve kuleleri, maden yükleme ve boşaltma istasyonları, rafineriler, kimyasal tesisler vb.) 


Tek-Koç Madencilik Limited Şirketi Ömerli Şubesi adres: Çekmeköy, Ömerli Mahallesi, Eski Şile Yolu Caddesi, Dinderesi...