01 / 05 / 2024

tek konut satanlara vergi

tek konut satanlara vergi

Hükümet tarafından hazırlanan ekonomi programıyla yeni çalışma ve tüketici mahkemeleri artırılacak, tek konutunu satan değer artış kazancından istisna tutulacak, altın mevduatları için saklama hizmetleri geliştirilecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

Evde Tek Başına 2'deki lüks konut 196 milyon Türk Lirası'na satılıyor!

Sevilen tatil filmi “Evde Tek Başına 2: New York'ta Kayıp”ta bulunan lüks konut, milyonlarca dolara satılıyor. İşte detaylar... 

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı...

TOKİ resmen aylık 2 bin TL taksitle konut satacak! TOKİ'nin tek tek açıklanan Temmuz 2023 müjdelerini sakın kaçırmayın!

TOKİ resmen aylık 2 bin TL taksitle konut satacak... TOKİ'nin tek tek açıklanan Temmuz 2023 müjdelerini sakın kaçırmayın...İşte o TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatı! Resmen tek tek açıklanan bu başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın!

TOKİ'den aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatı... Resmen tek tek açıklanan bu başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin aylık 2 bin TL taksitle konut sahibi olunan projesi...

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın....

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın... İşte o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Gayrimenkul sektöründe 3 senedir yaşanan hareketlilik, ilk dört ayda yerini gerilemeye bıraktı. Peki konut fiyatları artacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.

tek konut satanlara vergi Haberi

tek konut satanlara vergi
Hükümet, bugüne kadar hazırlanan en kapsamlı ekonomi programıyla reel sektörün güçlendirilmesi, insani kalkınma ve sosyal yatırım başlıklarında önemli adımlar atmaya devam ediyor. ihracatçıya 2.8 milyar dolarlık kredi musluğu açılırken, 76 milyon tüketicinin yaşamını kolaylaştıracak adımlar atılacak. 

Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün açıkladığı ekonomide dönüşüm programının ikinci ayağında tüketiciyi korumaya alan, toplumun geniş kesimini ilgilendiren başlıklar ye alıyor.


Tüketici Kanunu'yla 76 milyon vatandaşa önemli haklar kazandıran hükümet yeni bir kolaylık daha getiriyor. Tüketici mahkemelerinin sayısı arttırılıyor. İstihdam eden röportör sayısı da arttırılacak ve tüketici hakem heyeti üyeleri elektronik imza ile işlem yapabilecek.


Tasarruf Et Kazan


Uzun vadeli tasarrufları teşvik için bir dizi adım atılacak. Evlilik, eğitim, konut sahipliği gibi uzun vadeli tasarrufları teşvik için hangi mekanizmaların kullanılması gerektiği yönünde çalışmalar yapılacak.


Örneğin; evlenecek çiftlere fon, mevduat,...