27 / 04 / 2024

Tekçel Gayrimenkul adres

Tekçel Gayrimenkul adres

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsel Tekçe tarafından kuruldu.

BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek: BİM 22 Eylül 2023 aktüel kataloğu

BİM'in 22 Eylül tarihli aktüel ürünleri yayımlandı. BİM'de iki gün sonra indirim fırtınası esecek! Yetişen sepetine tek tek ekleyecek. İşte yeni katalog ve fiyat listesi...

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Al Hasan tarafından kuruldu.

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunçel Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Tunçel ve Kağan Tunçel ortaklığında kuruldu.

Otomobilde zam rallisi: Markalar tek tek fiyat güncelliyor! İkinci el araçlara da yeni zam kapıda!

Dolarda yaşanan yükseliş özellikle telefon, bilgisayar ve otomobil gibi ithal ağırlıklı ürünlere zam gelmesine neden oldu. otomobil firmaları fiyatlarını tek tek güncelliyor. İkinci el araçlar içinde yeni zam kapıda.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakri Karzon tarafından kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tek bir tıkla el süpürgesine dönüşen Dyson V8, 40 dakikalık çalışma süresiyle de temizlik kolaylığını artırıyor. Peki Dyson V8 fiyatları kaç TL? İşte 40 dakikaya varan çalışma süresiyle dikkat çeken Dyson V8 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gayrimenkul satıcılarına ücretsiz satış fırsatı!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, gayrimenkul satışı yapacak olan kişilere ücretsiz satış yapabilecekleri uygulamayı hayata geçiriyor.

Gayrimenkul sektöründe öğrenebilen öneri motoru dönemi!

Gerçek ve ekspertiz raporlu gayrimenkulleri alıcılarla bir araya getiren, Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapucom, geliştirdiği öneri motoruyla potansiyel alıcıların aradıkları alternatiflerine kolayca ulaşmalarını sağlayacak.

Tekçel Gayrimenkul adres Haberi

Tekçel Gayrimenkul adres

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birsel Tekçe tarafından kuruldu.

Tekçel Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Anonim Şirketi konusu:

EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve...