03 / 05 / 2024

tekfen Hayatımın Evi Projesi Esenyurt

tekfen Hayatımın Evi Projesi Esenyurt

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından yaşama geçirilen Hayatımın Evi Projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor. Satış sürecine Ekim ayı içerisinde başlanması planlanan proje, D100 ve TEM'in birleştiği noktada yükseliyor...

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Değerli Konut Vergisi iptal edilmedi, 2021'de de hayatımızda!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, bugünkü yazısında ''Değerli Konut Vergisi iptal edilmedi 2021 yılında yeniden hayatımızda'' konulu yazısını kaleme aldı. 

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

Emlak Bankası hayatımızda neleri değiştirecek?

Emlak Bankası yeni adıyla Emlak Bank nedir? Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, Emlak Bankası'nın hayatımızda neleri değiştireceğini yazdı...

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Gürültünün Hayatımıza Yansımaları Paneli gerçekleşti!

Türk Akustik Derneği ve Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği işbirliği ile İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde ''Gürültünün Hayatımıza Yansımaları” başlığında panel gerçekleşti.

İşte Arizona'daki dünyanın en yüksek müstakil evi!

Arizona'daki Falcon Nest adını taşıyan ev 124 feet uzunluğunda. Bu ev dünyanın en yüksek müstakil evi olarak biliniyor.

HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak'ta başlıyor!

Tekfen Gayrimenkul’ün, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da yaşam 30 Ocak 2017 itibarıyla başlıyor.

Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Hep İstanbul teslime hazırlanıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme, Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgesinin en iyi lokasyonunda hayata geçirdiği “Hayatımın Evi Projesi” HEP İstanbul’da ‘yüzde 4 peşin, kalanı evinizde otururken ödeyin’ kampanyasını başlattı.

tekfen Hayatımın Evi Projesi Esenyurt Haberi

tekfen Hayatımın Evi Projesi Esenyurt

Tekfen çalışanlarına özel olarak ön satışların başladığı Hayatımın Evi Projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yer alan eski Horoz Lojistik arazisi üzerinde konumlanıyor.


11 tanesi yüksek, 15 tanesi alçak 26 adet bloktan meydana gelen Hep İstanbul projesi içerisinde toplam 1.413 konut ve 27 dükkan yer alıyor. Projede satış süreci henüz başlamadı. 


D100 ve TEM'in birleştiği noktada hayata geçirilen Hayatımın Evi Projesi, Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa ediliyor. Projenin bina oturum alanı 15 bin 150 metrekare olarak belirlendi.


1.568 metrekaresi ticari alan, 34 bin 128 metrekaresi yeşil alan için ayrılan Tekfen Hep İstanbul projesi toplam 142 bin 202 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. 



Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği...