04 / 05 / 2024

tekfen izmir ödeme planı

tekfen izmir ödeme planı

İzmir Konak'ta hayata geçirilen Tekfen İzmir projesinde satışlar 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje ofis ve rezidans bloğu ile alışveriş merkezinden oluşuyor. Tekfen İzmir iletişim bilgileri...

İzmir'de depremden etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada İzmir'deki depremden sonra 2 haftalık süreçte depremde etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldığını açıkladı.

İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı...

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Evora İzmir ödeme kampanyası!

Evora İzmir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10+yüzde 10 indirime ek olarak 72 ay 0,98 vade farkıyla ödemeler yapılıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen projede büyük metrekareli daireler ön satışa sunuluyor. 

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı!

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Evora İzmir ödeme koşulları!

Evora İzmir ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  İzmir Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Teknik Yapı ile Halk GYO tarafından yükseliyor. 

Evora İzmir ödeme planı 2018!

Evora İzmir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek proje Teknik Yapı Halk GYO imzasını taşıyor.

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da ödeme avantajı!

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde ödeme koşullarına yeni avantajlı seçenekler ekledi...

Dap İzmir ödeme alternatifleri 2018!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen DAP  İzmir projesinde 50 ay 0 faiz ve 14 bin 950 TL'den başlayan peşinat avantajıyla daire sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor..

Dap İzmir ödeme planı!

Dap İzmir ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılan proje 30 ve 31 katlı 2 blok halinde tasarlandı. 

Cengiz İnşaat Livin İzmir ödeme planı!

1+1'den 5+2'ye kadar daire tipleri sunulan Mavibahçe Livin İzmir projesinde 28 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı..

tekfen izmir ödeme planı Haberi

tekfen izmir ödeme planı

EAA Emre Arolat Architects imzalı Tekfen İzmir projesinde Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde 50 ortaklığı bulunuyor. Proje 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Tekfen İzmir projesi arsası İzmir'in Konak İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde, kuzeyde  Ankara  Caddesi, batıda Ozan Abay Caddesi ve 1587. Sokak arasında bulunuyor. 


Tekfen İzmir iletişim için 0212 241 06 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 60 bin metrekarelik rezidans ve ofis blokları ile 140 bin metrekare büyüklüğünde alışveriş merkezinden meydana geliyor. 


2 tane konut ve 1 tane ofis kulesine sahip olan İzmir Tekfen projesi Bornova, Karşıyaka ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde inşa ediliyor. Projede satışlar 2015 yılı sonunda başlayacak. 


Tekfen İzmir iletişim

Telefon: 0212 241 06 03

Web  adresi: http://www.rgy.com.tr/

Özge...