28 / 07 / 2024

Tekfen kar oranı

Tekfen kar oranı

Tekfen Holding A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tekfen Holding 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi!

Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan tebliğe göre, Kur Korumalı Mevduat'ta zorunlu karşılık oranı yükseltildi. 

Memur ve emekli maaşları arasındaki makas açıldı! Emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Memur maaşlarına yapılan seyyanen zam, memur emeklisi maaşlarına yansımayacak. Peki emekli aylıklarının memur maaşlarını karşılama oranı nasıl değişti? 

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Enka İnşaat'ın kar payı stopaj oranı yüzde 35,714286!

Enka İnşaat, yıl sonu karından dağıtılacak olan brüt 2 milyar TL ner, 1 milyar 700 milyon TL için 1 TL nominal değerli hisseye isabet eden kar payı brüt yüzde 35,714286 net yüzde 30,357143 olup stopaj oranı yüzde 15 uygulanacak.

Yatırım Varlık Kiralama'nın 6. kupon ödemesinin kar payı oranı yüzde 5,5913!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 6. kupon ödeme dönemine ilişkin kar payı oranı yüzde 5,5913 oldu. 

Deniz GYO çıkarılmış sermayesini 400 milyon TL'ye artırdı!

Deniz GYO'nun 150 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, yüzde 166,666666 oranında 400 milyon TL'ye artırımından elde edilmesi planlanan fonun kullanımına ilişkin raporu yayınlandı. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası kar payı oranı yüzde 4,6251!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,6251 oldu. 

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Peker GYO, kayıtlı sermayesi 1 milyar 850 milyon TL, çıkarılmış sermayesi 253 milyon TL olan şirketin çıkarılmış sermayesinin yüzde 400 oranında 1 milyar 12 milyon TL artırılarak 1 milyar 265 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

İYİ Partiden kira stopaj oranı önerisi!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, "Pandemi nedeniyle iş yerlerini açamayan veya açsa da gelir kaybına uğrayan esnaf ve sanatkarlarımıza aylık 2 bin lira olmak üzere 6 ay boyunca karşılıksız yardım yapılmalıdır, kira stopaj oranı yılbaşından itibaren 6 ay sıfırlanmalıdır" dedi.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırım oranını yükseltti!

Avrasya GYO'nun bedelli sermaye artırımı açıklaması 23 Kasım'da yapıldı. Bedelsiz sermaye artırımı oranı revize edildi. Buna göre, şirketin 72 milyon TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 360 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 39.6 milyon TL artırılarak 111.6 milyon TL'ye yükseltildi.

Kira sözleşmelerinde zam oranı azaltılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kiracı olarak oturduğum daire satıldı. Yeni ev sahibi sözleşme sonuna kadarki süre için yeni bir sözleşme istiyor. Kiraya TEFE/TÜFE oranında zam yapılacağını bildirdi. Buna karşı herhangi bir yasal düzenleme var mı?' sorusunu yanıtladı.

Tekfen Holding kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding'in 2019 yılı dönem karından ortaklara 3 taksit olarak yapılmasına karar verilen %30 oranında temettü dağıtımının 3. taksit ödemesi 5 Ocak 2021'de yapılacak...

Tekfen kar oranı Haberi

Tekfen kar oranı


Tekfen Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle;

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Dosya için