04 / 05 / 2024

Tekfen şirket yöneticisi

Tekfen şirket yöneticisi

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi seçildi.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Borsada temettü veren 8 şirket yüzde 170’den fazla kazandırdı

Temettü hisseleri son dönemde Borsa İstanbul’da yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. İşte birçok yatırımcının tercihi olan ve yıllık bazda yüzde 170 üzeri getiri sağlayan 8 şirket

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Kiracı apartman yöneticisi olabilir mi? 

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre, denetçi veya denetim kurulu kat malikleri arasından seçilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, kiracılar denetçi olarak atanamazlar. Bu durumda merak edilen diğer konulardan biri de kiracıların apartman yöneticisi olup olamama durumudur. İşte bu konu ile ilgili önemli açıklam

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat! Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! İşte o şirket hakkında bilinmesi gerekenler!

Son dönemlerde yıldızı iyice parlayan borsaya bir şirket daha geliyor. SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri AŞ, halka arzda talep toplama sürecine başladı. Peki bu şirketin yöneticisi neler açıkladı?

Kat malikleri dikkat! Apartman yöneticisi bütün giderlerden muaf olamaz!

Apartman ya da sitelerden en tartışmalı konulardan biri olan aidat ve ek bütçe konularında çok merak edilen sorulardan biri yanıt buldu. Apartman yöneticisi tüm giderlerden muaf olamaz!

TOGG üst yöneticisi yeni çıkacak araçla ilgili fiyat açıklaması yaptı! Araç kaç liradan satılacak

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un 2023 Mart ayında pazara çıktığında kaç liradan satılacağı merak ediliyor. TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş, aracın fiyatının nasıl şekilleneceğini ilk kez açıkladı.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Apartman yöneticisi ile sorun yaşayan malikler, yöneticinin hangi durumlarda görevden alınabileceğini merak ediyor. Peki, apartman yöneticisi nasıl görevden alınır?

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Tekfen şirket yöneticisi Haberi

Tekfen şirket yöneticisi

Yirmi bin çalışanıyla, uluslararası sanayi ve alt yapı müteahhitliği, tarımsal sanayi ve üretimi, gayrimenkul geliştirme ve terminal işletmeciliği alanlarında 63 yıldır faaliyet gösteren, halka açık bir şirketler topluluğu olan Tekfen Holding'in Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleşti. 

Tekfen Grup Şirketleri’nin yeni Yönetim Kurulu ve üst düzey yönetimi belirlendi. Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili Yönetim Kurulu Başkanvekili görevine seçilirken; Tekfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Oklap, Grup Şirketler Başkanı oldu.

1978 yılından itibaren Tekfen Grup Şirketlerinde çeşitli görevler üstlenip, 2013 yılından bu yana Grup Şirketler Başkanlığını yürüten Osman Birgili’nin, Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesiyle, Tekfen Grup Şirketler Başkanlığı görevine, 1983 yılından itibaren başta Tekfen İnşaat olmak üzere Grup içerisinde çeşitli görevler üstlenmiş ve son olarak Tekfen İnşaat Yönetim...