13 / 05 / 2024

Tekin Çınar kimdir

Tekin Çınar kimdir

İSTANBUL Geçtiğimiz hafta 18'incisi düzenlenen uluslararası İNTERMOB Fuarı, mobilya aksesuarları, ağaç ve makine sektöründen katılımcıları bir araya getirdi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Tekin Esen kimdir?

Eteksan Tekstil'in sahibi Tekin Esen, RTÜK tarafından satışa sunulan Kanlıca'daki Kartal Yuvası'nı satın aldı. Peki, Tekin Esen kimdir?

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Tekin Saraçoğlu kimdir?

Yapı Denetim sisteminin gelişmesi ve düzelmesi doğrultusunda çalışmalarına devam etmekte olan Tekin Saraçoğlu, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Başkanı oldu. Peki, Tekin Saraçoğlu kimdir?

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Hüsnü Gürpınar kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi. Peki, Hüsnü Gürpınar kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Murat Güneştekin kimdir?

İnşaat Mühendisi Murat Güneştekin 2019 yerel seçimlerinde AKP Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Güneştekin kimdir?

Mehmet Emin Birpınar kimdir?

Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, 8 Mart 2015 tariginde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilciliğine atandı. Peki, Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar kimdir?

Deniz Nar kimdir?

Avcı Architects kurucu ortağı Deniz Nar kimdir? Mimar Deniz Nar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Deniz Nar, çalışmalarına devam ettiği Avcı Architects'i ne zaman kurdu? İşte Deniz Nar...

Tekin Ağırman kimdir?

CHP Tuzla Eski İlçe Başkanı Mimar M. Tekin Ağırman vefat etti. Peki, Tekin Ağırman kimdir? Tekin Ağırman hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Tekin Ağırman..

Pınar Gökbayrak kimdir?

Mimar Pınar Gökbayrak kimdir? Pınar Gökbayrak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Pınar Gökbayrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Pınar Gökbayrak'ın özgeçmişi...

Tekin Çınar kimdir Haberi

Tekin Çınar kimdir

İSTANBUL Geçtiğimiz hafta 18'incisi düzenlenen uluslararası İNTERMOB Fuarı, mobilya aksesuarları, ağaç ve makine sektöründen katılımcıları bir araya getirdi. 


Fuarın kendi sektörleri açısından oldukça önemli olduğunu söyleyen Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Çınar, fuarın son derece iyi geçtiğini belirtti. Derneklerinde 50 üye firma bulunduğunu ve bunların hepsinin Türkiye'de marka olmuş firmalar olduğunu anlatan Çınar, "Bunların tamamı da ihracatçıdır aynı zamanda. Bildiğimiz yerli tüm mobüyacüarla da çalışırlar. Bir mobilyanın hayata geçmesi için aksam olarak, ağaç dışında, MAKSDER bünyesinden çıkıyor. Kol, menteşe, ray, çekmece sistemleri gibi ürünleri yapıyoruz. Türkiye dışında da gerçekten ağırlığımızı hissettiriyoruz. Kalite anlamında da herkes kendini geliştiriyor. Ar-Ge bölümleri var. Yaklaşık 7 bine yakın istihdam sağlıyor dernek.  MAKSDER bünyesindeki firmaların ihracatı da yaklaşık 500 milyon dolardır"...