09 / 05 / 2024

Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi

Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde 40 milyon TL'lik yatırımla Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu...

Doğal gaz bu ay mı bedava olacak? Hangi tarihten itibaren başlayacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez tarafından verilen bilgiler kapsamında, 30 yıllık rezervin bulunduğu doğal kaynak oldukça önemli bir katkı sağlayacak. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haber verdiği 30 günlık ücretsiz doğal gaz bu ay mı olacak?

Beyşehir'e yeni doğal kaynak suyu getiriliyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin yeni doğal kaynak içme suyu projesinin ihalesinin yapılarak proje çalışmalarına başlandı. Proje tamamlandığında Beyşehir Gölü’nden içme ve kullanma suyu alımından vazgeçileceği açıklandı.

Isparta'da 2 adet jeotermal saha ve doğal mineralli su sahası ihale edilecek!

Isparta İl Özel İdaresi tarafından Senirkent-Gençali, Merkez-Yakaören ve Şarkikaraağaç-Arak mevkiilerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak Arama Sahası ve 1 adet Doğal Mineralli Su Arama sahası 275 bin TL'ye ihaleye çıkıyor.

Kastamonu'da 2 jeotermal ve doğal mineralli su sahaları ihale edilecek!

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından İnebolu ve Ağlı ilçelerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 53 bin 933,43 TL'ye ihale edilecek.

Bolu'da 7 jeotermal ve doğal kaynak sahaları ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez, Göynük ve Mudurnu ilçelerinde 7 jeotermal kaynak ile doğal mineralli su arama sahası 575 bin TL'ye ihale edilecek.

İstanbul'da 16 jeotermal ve doğal kaynak alanları ihale edilecek!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'un Beykoz, Şile, Sarıyer, Büyükçekmece, Pendik, Eyüp, Çatalca, Küçükçekmece, Başakşehir ilçelerinde jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular 26 Şubat tarihinde saat 09:00'da ihale edilmeye başlayacak.

Mado, Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu!

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde 40 milyon TL'lik yatırımla Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu...

Doğal yaşamın yok olmasında iş dünyasının payı var!

WWF’nin 2014 Yaşayan Gezegen Raporu’na göre dünyada doğal yaşamı tehdit eden üç temel unsur var. Bunlar habitat kaybı ve bozulması; avcılık ve balıkçılık faaliyetlerinin neden olduğu doğal kaynak tüketimi ve tabii ki küresel ısınma

Doğal gaz için 8 ilçe müracaat yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Nüfusu 10 bini aşan yerlere müracaat halinde BOTAŞ'ın doğal gaz hattı götüreceğini söylemiştik. Ne yazık ki şu ana kadar 8 ilçemiz müracaat etti" dedi...

Enerji Sektörü Doğal Gaz Piyasası Sonuç Raporu tanıtım toplantısı!

Enerji Sektörü İnsan Kaynakları Envanteri Projesi Doğal Gaz Piyasası Sonuç Raporu tanıtım toplantısı Meyra Otelde düzenlendi. Toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sektör temsilcileri ve bürokratlar katıldı.

NeoGölPark İstanbul Evleri Kemerburgaz'da doğal yaşam!

Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri, Kemerburgaz-Göktürk'e sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri mevcut...

Doğal afetlere karşı İnsan Kovanı isimli bir şehir projesi geliştirildi!

Mimar kardeşler Sunay Erdem ve Günay Erdem New York'un doğal afetlere karşı geliştirdiği kentsel dönüşüm projesi ödülüne layık görüldü. Arıların yaşamı örnek alınarak geliştirilen proje hızlı geçici konut sağlıyor..

Marmaris Kızkumu Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi’nde yer alacak!

Muğla’nın Marmaris ilçesi Orhaniye Köyündeki Kızkumu’nun Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi’nde yer alabilmesi için çalışmalar başlatıldı...

Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi Haberi

Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde bulunan ve deniz seviyesinden bin 215 metre yükseklikte çıkan doğal kaynak suyuna 40 milyon TL'lik yatırım yapan Mado, bunun için Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu. Tesislerde Marsu markasıyla üretime başlandı. Cam ve pet şişe olarak paketlediği suyu yurtiçindeki 304 konsept mağazasında satışa sunan şirket, ilk ihracatını da Irak ve Bahreyn'e yaptı. Mado Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Atilla Kanbur, hedeflerinin su sektöründe liderliğe oturmak olduğunu söyledi.


Sabah...