12 / 05 / 2024

tekirdağ 2015 depreme dayanıklı okul projesi

tekirdağ 2015 depreme dayanıklı okul projesi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ'da 26 okulun onarımı için 1 milyon 683 bin 408 lira harcandığını söyledi. İşler okulların ayrıca depreme karşı güçlendirildiğini vurguladı.

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

Tekirdağ'daki binalar analiz ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 1999 senesi öncesinde inşa edilen binaların depreme dayanıklılığını test etmeye başladı.

Tekirdağ'da Bakanlığa ait binaların depreme dayanıklılığı mecliste!

Tekirdağ ilinde Bakanlığa ait binaların depreme dayanıklılığı ve depreme karşı alınan önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çerkezköy'de depreme dayanıksız okullar yıkılıyor! 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde depreme dayanıksız olduğu belirlenen Veliköy İlkokulu binasında yapılan karot testinde binanın depreme dayanıksız olduğu ortaya çıktı. Okul binası yıkıldı...

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Tekirdağ'da depreme dayanıklı sağlam binalar inşa edilmeli!

AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, "Tekirdağ'da sağlam binalar inşa etmemiz gerekiyor ve sağlam binalar içerisindeki yaşam odalarımızı güvenli hale getirmemiz gerekiyor. " açıklamasında bulundu.

2015 yılında Tekirdağ'da 3 bin 53 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre Tekirdağ 3.053 konut satışı ile Trakya Bölgesi'ndeki diğer illeri geride bırakarak zirvede yer aldı. Türkiye genelinde 2015 yılında 1 289 320 konut satış sonucu el değiştirdi.

Çerkezköy'de 2015 yılında 469 yapı ruhsatı verildi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2015 yılında toplam 697 bin 214,62 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı düzenlendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü yetkilileri, 2015 yılında toplam 469 yeni yapı ve kat ilavesi düzenlendi.

Tekirdağ Süleymanpaşa imar planı değişikliği askıda!

Tekirdağ İli, Süleymanpaşa, İlçesi, Aydoğdu Mahallesi "Lojistik Tesis Alanı" Amaçlı İmar Planı Değişikliği Çevre ve ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet binasında 26.11.2015 tarihinde askıya çıkarılmıştır.

Tekirdağ Et Kombina Tesisi projesinin toplantısı 10 Aralık'ta!

Tekirdağ İli Malkara İlçesi'nde yer alan Et Kombina Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 10 Aralık 2015 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Toplantısı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım 2015 Dönemi Meclis Toplantısının ilk oturumunu gerçekleştirdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı...

Tekirdağ konut satışında sekizinci sırada!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 8. sırada yer alan Tekirdağ il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 2 bin 504 konutun satıldığı, bu rakamın 820’sini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

Tekirdağ'da Eylül ayında 2 bin 504 konut satıldı!

Türkiye genelindeki iller arasında konut satışında 8. sırada yer alan Tekirdağ il genelinde 2015 yılı Eylül ayında toplam 2 bin 504 konutun satıldığı, bu rakamın 820’sini ise ipotekli konutların oluşturduğu bildirildi.

tekirdağ 2015 depreme dayanıklı okul projesi Haberi

tekirdağ 2015 depreme dayanıklı okul projesi

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, 2015 - 2016 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Tekirdağ genelinde eğitime yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Büyük onarımlarda 4 tane alanı hedeflediklerini dile getiren İşler, "Bunlar çatı, ıslak zemin, elektrik ve ısınmadır. Acil olanları yapıyoruz. Eğer doğal gaza dönüşüyorsak dış tarafa mantolama yapıyoruz. Ama biz dış ve iç boyada Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiği parayla girmiyoruz. Eğitim ve öğretimi boyası olmayan bir okulda da yapabiliriz ama çatısı akan bir okulda eğitim öğretim yapamayız" dedi. 


"26 OKULUN İNŞAAT MALİYETİ 1 MİLYON 683 BİN 408 LİRA" 

Okullardaki çalışmaları 2015-2016 eğitim-öğretim yılı başına yetiştirmeye çalıştıklarını belirten İşler, "16 tane ilkokul, 4 tane ortaokul 6 tane meslek lisesi olmak üzere toplamda 26 tane okulumuzun onarımı yapılıyor. İhalelerini yaptık, tamamlandı. 26...