22 / 07 / 2024

tekirdağ bahar havası

tekirdağ bahar havası

Tekirdağ, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından haftaya güneşli başladı. Havanın güneşli olmasını fırsat bilen Tekirdağlılar, güzel havanın keyfini sahilde sohbet ederek, çay içerek çıkardı...

ABD’de faiz artırımı ihtimalinin düşmesi piyasalara bahar havası getirdi!

Aralık ayında ABD’de faiz artırımı ihtimalinin neredeyse sıfır olduğu ve gelecek yıl başka artış yapılmayacağı yönündeki fiyatlama piyasalardaki olumlu havaya destek verdi.

Borsada ‘bahar’ havası! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri geriledi? İşte borsada en çok işlem gören hisseler!

Borsa haftaya pozitif başladı. BIST 100 endeksi yüzde 0,21 oranında prim yaparak günü 5 bin 22 puandan tamamladı. Altın ve döviz kurları ise haftaya sakin başladı. Ons altında sınırlı yükseliş devam etse de geçen haftaki rekorlara şimdilik mola verdiği gözleniyor.

Borsada bahar havası sona mı erdi? BIST 100 Endeksi 2023’de nasıl bir seyir izleyecek?

Borsa İstanbul bu haftaya güzel bir başlangıç yaptı ama geçen hafta yaşanan sert düşüşler akıllardan çıkmadı. Uzmanlar, bu düşüşlerin nedenlerini sorgularken, BIST 100 endeksinin önümüzdeki dönemde nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

Borsada yatırımcının ödünü koparan dünkü fırtınanın ardından güneş açtı!

Borsada dün yatırımcıyı korkutan dalgalanmalar ve gün sonunda yaşanan kayıpların ardından bugün adeta yeniden bir bahar havası esti ve yatırımcı dünkü kayıplarını telafi etme imkanı yakaladı.

Faiz düşüşü bankalara yaradı Ne oldu da bankalar 1 ayda yüzde 70 yükseldi? 

Dünya gazetesi yazarlarından Şeref Oğuz bugünkü köşesinde bankalarda yaşanan bahar havasını masaya yatırdı. Her alanda olağandışı fiyat hareketliliklerine dikkat çeken Şeref Oğuz, banka sektörü hisselerinin defter değerlerinin altına gerilediği, yabancıların satışları ile dibi indiği bir ortamda bir

Konutta bahar havası!

TÜİK Nisan 2021 satış istatistiklerini açıkladı. İnşaat sektörü temsilcileri konut satışı verileri hakkında değerlendirmelerde bulundu....

İnşaat sektöründe bahar havası esti!

Türkiye İMSAD tarafından yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Ağustos 2020 sonuçlarına göre yaz ayları boyunca önemli bir toparlanma yaşandı. 

Gayrimenkulde bahar havası!

Kamu bankalarının konut faizlerini düşürmesi gayrimenkul sektöründe yazı yeniden getirdi. Sektör temsilcileri telefon trafiğinin arttığını belirtirken ev almak için en uygun zaman olduğunu dile getirdi.

Evlerde bahar havası: Küçük detaylar büyük sonuçlar!

Şimdi baharı evlere davet etme zamanı. Bunun için evi baştan dekore etmeye de gerek yok üstelik. Küçük dokunuşlarla, evlerimizde ışığa, doğaya daha çok yer açan, enerjisi yüksek bambaşka bir atmosfer yaratabiliriz.

Yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek!

Seçimlerin sona ermesi ve yeni reform paketi konutta bahar havası estirecek. Satış ofisleri canlanmaya başladı. Konut sektörünü hareketli günler bekliyor.

Konut kredi faizlerinde bahar havası!

Konut kredi faizlerinde yaşanan gerileme tüketici kredilerine de indirim olarak yansımaya başladı.

Konut sektöründe bahar havası!

Gayrimenkul sektöründe konut kampanyasının başlamasıyla birlikte bahar havası esmeye başladı. Sektörün en önemli oyuncuları daha ilk günlerden yoğun bir talep patlaması yaşandığını duyurdu. 

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

tekirdağ bahar havası Haberi

tekirdağ bahar havası


Tekirdağ, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte canlandı. Sıcak havayı gören vatandaşlar sahile akın ederken, açan çiçekler rengarenk görüntü oluşturdu.


Tekirdağ, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından haftaya güneşli başladı. Havanın güneşli olmasını fırsat bilen Tekirdağlılar, güzel havanın keyfini sahilde sohbet ederek, çay içerek çıkardı. Havaların ısınmasıyla birlikte ağaçların yeşermesi ve açan çiçekler, Tekirdağ’da güzel görüntüler oluşturdu.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 15 derece olduğu Tekirdağ’da hafta ortasında yağış beklendiği bildirildi.



Haber...