20 / 08 / 2024

tekirdağ büyükşehir park yatırımları

tekirdağ büyükşehir park yatırımları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlık koltuğuna oturan Gülce Kapsız Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan park istedi

İzmir Büyükşehir'den karavan kararı: İnciraltı ve Karşıyaka’da 433 karavan tahliye edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, karavanların oluşturduğu park sorununu çözmek, karavan sahiplerinin güvenli ve konforlu konaklamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, İnciraltı ve Karşıyaka’da toplam 433 karavan tahliye edildi.

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekirdağ Limanı açıklaması!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Limanı (Ceyport) ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Tekirdağ Büyükşehir'den kentsel dönüşüm toplantısı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıkları ile ilgili bilgilendirmelerin 2. etabını kapsayan bir toplantı gerçekleştirdi.

tekirdağ büyükşehir park yatırımları Haberi

tekirdağ büyükşehir park yatırımları


23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayram kutlamaları çerçevesinde Başkanlık koltuğuna oturan küçük başkanlar isteklerini dile getirdiler.


 Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Emek Gürsel, Sınıf Öğretmeni Nacar Korkmaz ve Babası Fikret Kapsız ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelerek başkanlık makamına oturan Nurettin Ekmekçioğlu İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Gülce Kapsız çevreye duyarlı olunmasını istedi ve Okulların bahçelerine park ve oyun alanları yapılması konusunda da isteğini dile getirdi.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin 11 ilçede 11 okul projesinde 8 okulun Milli Eğitime teslim edildiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu isteklerin hepsinin yerine getirileceğini belirtti. Milli Eğitimden gelen her türlü talebi de yerine getirdiklerini hatırlatan ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlayan...