07 / 05 / 2024

tekirdağ gür life

tekirdağ gür life

Gür İnşaat Gür Life 'ta fiyatlar 200 bin lira ile 220 bin lira arasında değişiyor, Gür Life projesi 7 etap halinde yükseliyor

Gür Life 'ta 200 bin liraya 3+1! Eylül'de teslim!

Tekirdağ Gürlife Evleri 3+1 konutlardan meydana geliyor, projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor

Nurol Life projesinin D blok satışı için görüşmeler başladı!

Nurol GYO'nun Nurol Life projesinde bulunan D Ofis bloğunun satışı ile ilgili olarak, bir potansiyel alıcı ile görüşmelere başlandı.

Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlıyor!

Toplam 101 adet daireden meydana gelen Life Point 101 Görükle Evleri fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu halkın görüşüne açıldı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, görüş ve öneriler için 10 gün boyunca halkın görüşüne açıldı...

Malkara Belediyesi'nde imar görüşüldü!

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde belediyeye kamu yararına kullanılmak üzere hibe edilen bir alanın imar değişikliği ile ticari alana çevrilmesi tartışmalara neden oldu. İtiraz üzerine konu yeniden belediye meclisinde görüşüldü ancak itiraz reddedildi.

Kartepe Gren Life Evleri görücüye çıktı!

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Bursa Gold Life Evleri görücüye çıktı!

Soyadını taşıyan firmasıyla Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, geçtiğimiz haftalarda Hasanağa bölgesinde temelini attığı ilk projesi ile görücüye çıktı.

Martı GYO Çerkezköy'deki arsası için inşaat şirketleriyle görüşecek!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Tekirdağ Çerkezköy'deki konut inşası için inşaat şirketleriyle görüşme bilgilerini yayınladı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin yeni bina projeleri görücüye çıktı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan Süleymanpaşa Belediyesi yeni hizmet binasının 20 projesi Tekira AVM’de açılan sergi ile görücüye çıktı.

Vera Group projelerinin havadan görüntüleri!

İstanbul Kağıthane yer alan Vera Residence ve Esenyurt'ta yer alan Life in Vera ve Vera Vizyon projeleri Vera Group imzası taşıyor. Vera Residence, Life in Vera ve Vera Vizyon projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

AC Yapı'nın 2 projesi havadan görüntülendi!

AC Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Meritkent Life ve Dore Life projeleri 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Life in Vera Esenyurt'un havadan en yeni görüntüleri!

Life in Vera Esenyurt'un havadan en yeni görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi. İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilen Life in Vera, Vera Group projesi olarak yükseliyor...

Life Park Taşdelen Residence'ın havadan görüntüleri!

Life Park Taşdelen Residence www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Barış Life 1 nerede? Havadan görüntüleri!

Barış Life 1 projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

tekirdağ gür life Haberi

tekirdağ gür life

Gür Life Gür İnşaat tarafından Tekirdağ 'da yükseliyor. 30 dönüm alana yayılan Gür Life 'ta 76 konut, 3 ticari ünite bulunuyor.


Tekirdağ Gür Life 7 etap halinde inşa ediliyor. 3+1 konutların bulunduğu projede daireler 145 metrekare olarak tasarlandı.


Gürlife 'ta fiyatlar 200 bin liradan başlıyor, 220 bin liraya kadar yükseliyor, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Gür Life 'ın teslimleri Eylül 2013'te gerçekleşecek.


Gür Life Evleri konum olarak; Beyazköy karşısında, TOKİ Evleri 'nin alt kısmında yükseliyor. Gür Life Evleri 'nin sosyal alanları arasında; yürüyüş yolları, fitness center ve havuz bulunuyor.


http://www.gurinsaatyapi.com.tr

0282 260 34 26

Ceren...