03 / 05 / 2024

Tekirdağ Güzelköy restorasyon

Tekirdağ Güzelköy restorasyon

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Tekirdağ Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediliyor!

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Güzelköy'deki cami, hamam ve ahşap konut restore ediyor.

Tekirdağ'da 52 tarihi ev restore edilecek!

Tekirdağ Miras Atölyesi projesi kapsmaında Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki tescilli 52 ev restore edilecek...

Tekirdağ Şarköy'deki tarihi 52 ev yenilenecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy'ün Uçmakdere, Gaziköy, Tepeköy, Güzelköy ve Eriklice mahallerindeki 52 tarihi ev aslına uygun olarak yenilenecek.

Ordu Gölköy'e yeni yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada Gölköy'deki yatırımların planlandığı gibi ilerlediğini ve 2017 yılında yeni projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Günaltay Yıkım İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günaltay Yıkım İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fatih Günaltay imzasıyla kuruldu.

Terme Amazon Tabiat Parkı gün yüzüne çıkarılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Terme Amazon Tabiat Parkı'ndaki eşsiz güzellik Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla gün yüzüne çıkarılıyor.

Gölcük Yalı Evleri gün yüzüne çıkıyor!

Gölcük Belediyesi´nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkartılıyor.

İzmir Emir Sultan Türbesi gün yüzüne çıktı!

Kentin turizm potansiyelini geliştirmek için sahip olduğu zengin tarihi dokuyu ayağa kaldırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamdaki değerli eserlerden birini daha gün yüzüne çıkardı.

Ordu Ayanikola Adası gün yüzüne çıkıyor!

Geçmişin izlerini koruyarak geleceğin modern Ordu’sunu inşa eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçi potansiyeli açısından oldukça önemli olan Ayanikola Adası’nı, yapacağı restorasyon ve çevre düzenlemesiyle gün yüzüne çıkaracak.

Gebze Denizli Göleti'nin gövdesi yükseltilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesindeki organize sanayi bölgeleri ile üst kesimlerinde yer alan mahallelerin içmesuyu ihtiyacının bir kısmını karşılamak için kullandığı Denizli göleti gövdesinin yükseltilmesi için çalışmalara başladı.

Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmaları mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

İzmir Smyrna Antik Kenti gün yüzüne çıkıyor!

Total Türkiye, kurumsal sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda, Türkiye’nin kültürel miraslarına sahip çıkması yönünde projelerine devam ediyor. İzmir’deki Smyrna Antik Kenti’nin gün yüzüne çıkarılmasına destek veriyor.

Tekirdağ Güzelköy restorasyon Haberi

Tekirdağ Güzelköy restorasyon

Tekirdağ'ın kültür turizmine de önemli katkılar sağlamayı planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy'ün Güzelköy (Melen) Mahallesi'nde de bu çerçevede önemli bir çalışmalar yapıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın Miras Atölyesi II Projesi kapsamında, Güzelköy'de yer alan Cami, Hamam, Çeşme ve Ahşap Konut'un restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile beraber restorasyon çalışmalarını yerinde denetleyen ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşat Ergin'den projenin gidişatı ile ilgili bazı bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'ın önemli tarihi ve kültürel değerlere sahip olduğunu söyledi. Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, her zaman geçmişimizden aldığımız ilhamla geleceğe yürüyoruz. Sahip olduğumuz yok olmaya yüz tutmuş tarihi ve kültürel değerlerimizi kaderlerine terk etmeden, aslına uygun restore...