18 / 05 / 2024

tekirdağ İsmet İnönü İlkokulu

tekirdağ İsmet İnönü İlkokulu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen İsmet İnönü İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ'da 30 adet belediye arsası satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy Mahallesi'nde yer alan 30 adet arsayı satıyor. Peki Çerkezköy'deki arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte arsa satışı ile ilgili merak edilenler... 

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. TOKİ kura takvimi peş peşe açıklandı! 2023 İzmir, Tekirdağ kuralarına hemen bakın! TOKİ'ye başvuranlar dikkat!

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuran baksın!

TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin peş peşe belirlendiği kura tarihleri merakla araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Milli Emlak Tekirdağ'da imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Saray ilçesi Bahçeköy Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Tekirdağ'dan arsa almak isteyenler dikkat! Satışa çıkan imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Şalgamlı Merkez Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Martı GYO'nun Tekirdağ arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 5 arsasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. İşte Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy arsalarının değeri...

TOKİ Tekirdağ Çorlu 760 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştiriyor.

Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Tekirdağ Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

tekirdağ İsmet İnönü İlkokulu Haberi

tekirdağ İsmet İnönü İlkokulu


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kapaklı ilçesinde yaptırılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.


 Çerkezköy Kaymakamı Mehmet Yüzer'in yanısıra İsmet İnönü'nün torunu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile ilçe Belediye Başkanları, Genel sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ile birçok davetlinin hazır bulunduğu devir teslim töreninde konuşan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İsmet İnönü'nün torunu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Milli Eğitime verdiği destek için teşekkür ettiler.


 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da  "Ana projemiz olan 11 ilçeye 11 okul projesinde...