05 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklıda Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri başladı

Tekirdağ Kapaklıda Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri başladı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinin başladığını belirterek, vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda hatırlatmada bulundu.

Avrupa'da emlak krizi büyüyor! En büyük emlak şirketi iflas bayrağını çekti! 

Avrupa'da emlak krizi gittikçe büyüyor. Avrupa'nın en büyük emlak şirketlerinden Signa'ya bağlı iki dev emlak şirketi iflas bayrağını çekti. 

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları başladı! 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Green Life Tekirdağ Saray'da 2. Etap satışları resmen başladı. Projede 200 metrekarelik arsa sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! Tekirdağ Hayrabolu'da 35 bin 100 liraya imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi, Büyükkarakarlı Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

Milli Emlak Hayrabolu'da imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da arsa fırsatı! 81 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklıda Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri başladı Haberi

Tekirdağ Kapaklıda Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri başladı

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için çalıştıklarının altını çizen Başkan Mandalı, "Kapaklı Belediyesi’ne Emlak vergisi ödeyen vatandaşlarımız 1 dakika gibi kısa sürede ödeme yapabilmektedir. Vatandaşlarımıza Belediyemiz internet sitesi üzerinden e-belediye uygulamaları ile kredi kartıyla ve Türkiye Halk Bankası veznelerinden ödeme kolaylıkları sunuyoruz" dedi.

Vatandaşın ödediği vergileri hizmet olarak geri verdiklerini dile getiren Mandalı, "Konutların emlak, iş yerlerinin çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri Kasım ayında yapılıyor. Vergi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için vatandaşlarımızın 30 Kasım 2015 Pazartesi gününe kadar vergilerini ödemelerini ve son güne kalmamalarını tavsiye ediyoruz" şeklinde...