03 / 05 / 2024

Tekirdağ Kapaklıya yeni okul mu yapacak

Tekirdağ Kapaklıya yeni okul mu yapacak

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da ki üç siyasi partinin ÇTSO ile ilgili yapılan açıklamalarına, Süleyman Kozuva’nın ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan da cevap geldi. Mandalı "Arsa sorunumuz yok." dedi.

Tekirdağ Kapaklı'da 49.7 milyon TL'ye 6 taksitle arsa satılıyor!

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, İsmetpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 40'ı peşin kalanı 6 ay eşit taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 8 taksitle arsa fırsatı! Kapaklı Belediyesi 6 arsa satacak!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı İsmetpaşa'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

Tekirdağ Kapaklı'da 7 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Kapaklı ilçesi, Karaaağaç Mahallesi'nde yer alan 7 bin metrekarelik arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyat bilgisi...

Kapaklı Belediyesi'nden büyük fırsat! Tekirdağ'da 16 adet arsa satıyor!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut geliyor! 2 şehirde ucuz konut için düğmeye basıldı! 

TOKİ'den Trakya'ya 1.140 yeni konut müjdesi geldi. TOKİ, Kırklareli'de 380, Tekirdağ'da 760 yeni konut inşa edecek...

TOKi'den Tekirdağ Çorlu'ya yeni proje geliyor! 760 ucuz konut resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu projesiyle 760 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin Tekirdağ projesinin ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Kapaklı'da 157.2 milyon TL'ye satılık 16 arsa!

Tekirdağ İli Kapaklı Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı'da yer alan 16 adet arsayı 157 milyon 207 bin 840 lira bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Tekirdağ'a 400 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ'da 400 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Tekirdağ Hayrabolu'ya 158 yeni konut müjdesi!

Tekirdağ İli Hayrabolu İlçesi İlyas Mahallesi 158 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Nisan 2021 tarihinde 14:00'te yapılacak.

Tekirdağ'a 6 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kente 6 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Tekirdağ Kapaklıya yeni okul mu yapacak Haberi

Tekirdağ Kapaklıya yeni okul mu yapacak

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da ki üç siyasi partinin ÇTSO ile ilgili yapılan açıklamalarına, Süleyman Kozuva’nın ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan da cevap geldi. ÇTSO’nun okul yapma ve yer konusunda Kapaklı Belediyesi ile herhangi bir yazışma gerçekleştirmediğini belirten Mandalı “ÇTSO’nun okul yapma ve yer konusunda bizimle yazılı olarak iletişime geçmesini beklerdik. Oysaki ne yazılı olarak ne de sözlü olarak bu konudan haberimiz olmadı. Kapaklı Belediyesi imar planımız içerisinde bu okulun yapılabileceği bir değil tam yedi tane arsa var” dedi


ÜZÜLEREK OKUDUM


Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Geçtiğimiz günlerde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Çerkezköy’e Sosyal Bilimler Lisesi yapmak için karar almıştı. Kapaklı’daki üç büyük siyasi parti ilçe başkanlarımız bir araya gelerek ÇTSO’nun daha önce Çerkezköy’e...