03 / 05 / 2024

tekirdağ kızılpınar okul projesi

tekirdağ kızılpınar okul projesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene ve Muratlı’dan sonra 21 derslikli 5. okulun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Çerkezköy Belediyesi'nden büyük fırsat! 14 adet arsa satıyor!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde yer alan 14 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

O ilde 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Sakın kaçırmayın! 

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Çerkezköy ilçesi, Veliköy, G.M.K.Pve Kızılpınar mahallelerinde yer alan 13 adet arsayı 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Türk Kızılaydan Cerablus’a yetim kompleksi!

Çalışmalarına devam eden Türk Kızılay, Fırat Kalkanı Harekatı’yla terörden arındırılan Cerablus ilçesinde cami, okul, sosyal tesis ve konutlardan oluşan yetim kompleksi inşa etti.

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Tarkan Tarabya'daki villasını kızı için yeniledi!

Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Türkiye'ye dönmeye hazırlanan Megastar Tarkan,  kızı Liya için Tarabya’daki villasını yeniledi...

Duygu Su Gülpınar: Ben bu ilişkinin bedelini ödedim!

İş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşk nedeniyle eleştiri oklarının hedefil olan Duygu Su Gülpınar canlı yayında herşeyi anlattı...

Ağaoğlu'nun eski aşkı Duygu Su Gülpınar'dan ayrılık açıklaması!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu ile ilişki yaşadığı dönemde sıkça eleştirilen ve kendisini 'elektrik faturamı ödeyemezken siz yoktunuz' sözleriyle savunan Duygu Su Gülpınar, açıklamalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

tekirdağ kızılpınar okul projesi Haberi

tekirdağ kızılpınar okul projesi


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene ve Muratlı’dan sonra  21 derslikli 5. okulun temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde atıldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra bazı Milletvekilleri, ilçe Belediye Başkanları, protokolün diğer üyeleri ile çok sayıda  vatandaşın katıldığı temel atma töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay okul projesinin  Türkiye’de örnek olacak projelerden biri olduğunu ve bu temelle geleceğin de temeli atıldığını söyledi ve  Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile ekibine teşekkür etti.


Tekirdağ Büyükşehir  Belediye Başkanı kadir Albayrak  da yaptığı konuşmada   Kızılpınar’a müjdelerle geldiğini belirterek bir ay içinde kanalizasyon ve içme suyunun temelini atacaklarını söyledi.


11 Okul projesinde toplam 254 derslik olacağını ve 56 bin metre kare kapalı...